• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Placebo

Śląsk byłby idealny,no bo tam w końcu mieszkam. Big Grin
Tylko zazdroszczę tym co ich widzieli,bo sama nigdy na ich koncercie nie byłam.Jak byli ostatnio to ja szalałam w domu,bo wiedziałam, że inni sobie na ten koncert pójdą a ja nie.
See You At The Bitter End...
Odpowiedz

Też mieszkam na Śląsku Smile A w dniu ich ostatniego koncertu chodziłam straaaasznie smutna Sad
Odpowiedz

Ja to miałam wtedy depresję.
Odpowiedz

a ja tam lubie placebo. mam pare ich piosenek i podobają mi się. ładny wokal i w ogóle ciekawe brzmienia.
Co Cię nie to zabije, to Cie wzmocni...
Odpowiedz

ja również jestem fanką PLacebo. co do ich nowej plyty to ma byc podobno nie wczesniej niz w 2006r. a piosenki z Timo Maasem sa okropne, poprostu dno. ale glos briana i tak jest ok. tylko ten styl muzyki... ech, szkoda gadac.
;p
Odpowiedz

Dlatego nawet nie chcę ich usłyszeć Wink Szkoda, że nowa płyta dopiero w 2006 Sad Albo i lepiej. I tak w tym roku nie miałabym już kasy na nową. Szykuje się masa wydatków Big Grin
Odpowiedz

Placebo - może nie znam, iż aż tak dobrze, ale na tyle ile ich znam mogę stwierdzić, iż to dobre granie w rockowym wydaniu. Najbardziej do gustu mi przypadła piosenka "The Bitter End" oraz parę innych. Zaś ta nowa jest dla mnie... średnia, nie za bardzo mi to w gust idzie.
Odpowiedz

A o którą nową ci chodzi?
Question
Odpowiedz

No "nowa" to złe określenie gdyż to nie jest nowa... Chodzi mi o ostatni singiel, który był wydany chyba X czasu temu chyba w 2004 roku - dokładnie "Twenty Years". Ni to mi w gust po prostu. Ale mimo tego czekam na nowy album.
Odpowiedz

Też czekam na nowy album.Nie moge się go doczekać.
Odpowiedz

slyszalam wszystkie plytki Placebo i zdecydowanie stwierdzam, ze to moj typ! bardzo ciekawie graja, do tego jeszcze niepowtarzalny - nieco 'leniwy' wokal Briana... wszystko to tworzy niepowtarzalny i latwo rozpoznawalny klimat

moj faworyt - Poor Morning - piosenka i klip ;>
Niechaj z honorem umiera ten, komu los nie pozwolil zyc z honorem!
Odpowiedz

Do "Pure Morning" nagrali naprawdę świetny teledysk.Też go bardzo lubię.
Tongue
Odpowiedz

puscilam go raz mojej mamie i w momencie kiedy wygladalo jakby Brian spadal, to omalo nie krzyknela. jakas taka wrazliwa ;F
Niechaj z honorem umiera ten, komu los nie pozwolil zyc z honorem!
Odpowiedz

Lubię, cenię. Najbardziej podoba mi się album Sleeping With Ghosts. Ostatnia płyta - Meds - szczerze jeszcze do mnie nie dodatrła. Chyba muszę sobie jeszcze kilka razy posłuchac...
So I am in my Little Heaven...
So I am in my Little Cursed Hell...
So I live on my Little Own Land...
Why am I fallin'...?
Odpowiedz

Nevermore napisał(a):Nie znam, 2/10 Wink

znam, chujowe -10/10
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości