• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Pink Floyd

mi się podoba "Another Brick In The Wall" w wykonaniu Acid Drinkers jak dla mnie brzmi bardzo ciekawie
Odpowiedz

O, tego nie słyszałem. Miałem okazję zapoznać się z coverami tego utworu tylko w wykonaniu Korna i Dream Theater (to jest dla mnie totalna profanacja).
Odpowiedz

No to w takim razie nie udowodnił, że potrafi ;D, bo nijak mu to nie wyszło.
Odpowiedz

4386. Acid Drinkers - Another Brick In The Wall [7:20] Hehe ;D

Kawalek jest na "Fish Dick"u ((; Polecam, mnie sie podoba (;
Odpowiedz

Poszukam, poszukam. Może gdzieś znajdę. Na żadnej płycie tego nie wydali?
Odpowiedz

http://www.ad.art.pl/index.php?ad=discography&p=5

Fish Dick, nyo Embarrassed
Odpowiedz

Acrid napisał(a):http://www.ad.art.pl/index.php?ad=discography&p=5

Fish Dick, nyo Embarrassed
Heh, przepraszam. Ostatnio zdarza mi się takich szczegółów nie łapać, jakieś tabletki na sprawność umysłu może zacznę jeść ;D.
Płytki poszukam, może w wypożyczalni znajdę.
Odpowiedz

Moje zainteresowanie tym zespołem zaczęło się dzięki mojemu tacie... Jak był ich koncert w Pradze kilka lat temu to chciałam iść, ale nie mogłam, bo wtedy byłam "za mała"... Evil or Very Mad Nad życie kocham kawałki takie jak: "Division Bell", "The Wall" czy też "Wish You Were Here" Rolleyes
Odpowiedz

O tak- zespol legenda i nie ma sie co dziwic.

Ktorz z nas nie rozplywal sie nad cudownymi, wrecz magicznymi dzwiekami, zawartymi na ich plytach. KAzdy, kto ma choc troche zmyslu estetycznego.

Moje ulubione utworki to "Us and them"- ten podniosly nastroj, przyjemny, cieply saksoon i genialny wokal.
"Money"- co tu duzo mowic, przyjemna melodia, cudowne solo, przekonujacy tekst i te odglosy 'otoczenia' Big Grin
"Comfortably Numb"- 2 solo niszczy wszystko...
"Run like Hell"- jak widac PF sprawdzaja sie tez w szybszych, ciut ostrzejszych kawalkach
"Mother", "Another brick in the wall (wszystkie)", "Shine on your crazy diamond" tez kocham nad zycie. Niewiele jest zreszta ich utworow, ktore nie bylyby doskonlae, lub bliskie idealowi Smile

Po prostu kocham- a plytki "Dark side of the Moon" i "The Wall" w szczegolnosci.
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

"Comfortably Numb" popieram, geniusz, ale osobiście mnie jakoś nie powala "Money". Nie wiem, jakoś nie mogę się do tego utworu przekonać.
Odpowiedz

Trezba przyznac, ze "Money" jest troche 'przereklamowana'- mowi sie- genialne. Dla mnie jest to po prostu dobra piosenka, glownie ze wzgledu na wstep z tymi 'oglosami' i basem (to chyba bas... :>)
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

Sad Sad Sad Chłopaki zawiodłem się na "Another Brick in the Wall, Pt. 2" z "Is there anybody out there - the wall live 1980-1981" pomijam to że w drugim refrenie dzieci są skopiowane z orginału z płyty "The wall" ale solówka DG rozjebała mnie ale w tym innym znaczeniu w złym tak spieprzona i dodane jeszcze te inne bzdety poprostu masakra Sad Sad Sad .
+++SLAYER+++
Odpowiedz

Arcos napisał(a):Sad Sad Sad Chłopaki zawiodłem się na "Another Brick in the Wall, Pt. 2" z "Is there anybody out there - the wall live 1980-1981" pomijam to że w drugim refrenie dzieci są skopiowane z orginału z płyty "The wall" ale solówka DG rozjebała mnie ale w tym innym znaczeniu w złym tak spieprzona i dodane jeszcze te inne bzdety poprostu masakra Sad Sad Sad .
To jakieś nagranie koncertu?
Odpowiedz

tak to koncert, tyle ze tam nie graja muzycy pink floyd z tego co pamietam i mi ojciec mowil... a on jest jednak autorytetem jesli chodzi o PF ^^
Odpowiedz

Balthor napisał(a):tak to koncert, tyle ze tam nie graja muzycy pink floyd z tego co pamietam i mi ojciec mowil... a on jest jednak autorytetem jesli chodzi o PF ^^
Więc nawet nie będę tego szukał, bo jeśli ktoś gra utwory Pink Floydów i nie jest to ten zespół, nie może wyjść to dobrze. Taką mam teorię Smile.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 17 gości