• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ping :/

to musisz nie miec wszystkich map.A punkbuster'a masz właczonego??
Odpowiedz

cholera mam Big Grin zresztą jakbym nie miał to by ściągło na samym początku ewentualnie przed samą mapą Big Grin a punkbustera mam włączonego ... myślałem że ponowne zainstalowanie coś da , ale stracilem sporo czasu na ściąganie całego tego syfu i dupa ...
[Obrazek: nile_logo.jpg]
Odpowiedz

To znajdz jakis jeden serwer na ktorym bedzie wporzo i graj.Jak zainstaluje,dam znac moze załozymy klan Tongue Juz zaczynam ssacWink
Odpowiedz

no właśnie grałem przez dłuższy czas na jednym i było super ... miał wieczny xp save co mnie niezmiernie cieszyło bo nie lubie zbierać co gre ... ale coś sie wykruszył po jakiś czasie i nie moge znaleźć swojego miejsca Big Grin
Odpowiedz

To może rejestr przeczyść?
Nie wiem... strasznie ogólnikowo traktujemy temat... A na jakim modzie grasz? ETPRO, ETPUB etc.?
Drifting
In the Air
Above a Cold Lake...
Odpowiedz

BTW Danzig kim grasz?? Tylko nie mow,ze engiemWink
Odpowiedz

a radiowe łącze ma znaczenie ? :>
Odpowiedz

The Stig napisał(a):a radiowe łącze ma znaczenie ? :>

Oj ma... graj tak gdzieś po 24:00 aż do rana... potem znowu pingi podskoczą...

Dzielisz łącze z n osobnikami, więc łatwo nie jest...

Też grałem w ET... ba! nawet w znaczącym klanie byłem! Ale to już było...
Drifting
In the Air
Above a Cold Lake...
Odpowiedz

Krzychun napisał(a):BTW Danzig kim grasz?? Tylko nie mow,ze engiemWink
głównie Fieldem ale engiem też czasami nie wzgardzę Big Grin ogólnie jest to zależne od mapy i od tego z kim gram ...
Odpowiedz

Mam juz Et,posprawdzam jescze czy wszystko mam i zagadam do Ciebie na gg to pogramy;>
Odpowiedz

Ja jak gram to na Extreme Big Blitz ( 70.85.238.122:27960 ) ... ale teraz to ja też sobie musze zainstalować bo w przypływie agresji spowodowanej kolejnym wyjeba**** ( staram sie powstrzymywać Big Grin ) poprostu usunąłem Big Grin
Odpowiedz

To daj znac jak bedziesz mial. Tongue
Odpowiedz

spoko lans
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości