• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

<...PIMP MY RIDE...>

Najgłupsza rzecz pod słońcem...Ten cały Xzibit nadal powinien być niewolnikem (;. Podobnie jak te czarnuchy z warsztatu, montujące ekrany pod samochodem.
p.s nie mam nic do murzynów

Najlepsze teksty:
'Co? ona nie ma felg!' (jak mozna nie miec felg, pytam?)

'Uznaję tylko 25 calowe "fele". Jestem wasz ziomek- Xzibit'.

'Zaraz naprawię tę elektronikę. Wymienię na nową'.

'Najbardziej mnie boli, kiedy dzieciaki, które uczę widzą czym jeżdżę, a potem zobaczą jakiegoś dilera w (czymśtam, nie pamietam juz). Chce, aby wiedzieli, ze jesli robisz coś dobrego, to spotykają cię dobre rzeczy'
Odpowiedz

Widziałam ze 3 razy........może to i fajne , ale troche bezużyteczne gadżety : po jaką cholerę potrzebne żelazko parowe w bagażniku , albo jakiś brylantowy żyrandol..........Jak nie mają co z kasą robić to niech na biedne dzieci dadzą.... Mad
nie ufaj osobie którą okłamałeś
Odpowiedz

Wiadomo - kretyństwo dla cholernych szpanerów a'la Wiejski Tjuning. Nie ważne jak auto jeździ, byleby wyglądało na trv-dreso-sportowego demona szosy... Normalni ludzie po prostu idą do salonu i kupują sobie choćby fajnego forda Smile
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

On jest sztuczy, że... yszzz:/
Robi z siebie kretyna.
Najśmieszniejsze jest to jak idzie ulicą i się wozi.. buhaha.
No i głupie jest to, że all dziękują Zibitowi a on gówno zrobił=/
My God is beautiful.
Odpowiedz

whatsername napisał(a):Jak nie mają co z kasą robić to niech na biedne dzieci dadzą.... Mad

Ich kasa ich sprawa.
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
Odpowiedz

a mi sie podobaja co robia z tymi samochodami...co prawda niektore rzeczywisice wygladaja strasznie drechowo ale bym wolala jezdzic takim niz jakims rozpadajacym sie na kazdym zakrecie trupem...a pozatym po programie zawsze mozna go zmienic na swoj styl...
Odpowiedz

Bardzo fajne jest też stwierdzenie: 'teraz ludzie zaczną mnie szanować'. Angry Jakby mi 'odpicowali' brykę, to natychmiast bym ją sprzedał i, tak jak mowi aXe, poszedłbym do salonu i kupił coś normalnego (Toyote).
Odpowiedz

Warsadal: jebnij sobie jeszcze większy podpis.
Mind.In.A.Box :* :* :*
Odpowiedz

A jeszcze w dodatku wkurzają mnie formy tych podziękowań (lapsik ze łzami w oczach opowiada, jak to Xzibit odmienił jego życie, bo wcześniej kumple nie chcieli z nim pić a laski nie chciały z nim spać, a teraz ma respect otoczenia Evil or Very Mad :?
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Program beznadziejny.
Zajeżdza www.wiejskituning.prv.pl
polecam (polisz specjalistos (galerie)) Laughing Crying or Very Sad Crying or Very Sad Big Grin
http://members.lycos.co.uk/tuneros1/fotk...fhfghf.jpg To dopiero cuda Confusedhock: Rolleyes Big Grin
Odpowiedz

http://members.lycos.co.uk/tuneros1/fotk...fhfghf.jpg To dopiero cuda

Hehehe a jaki czysty.....po prostu so fresh , so clean Tongue
nie ufaj osobie którą okłamałeś
Odpowiedz

jestem w szoku, jak mozna tak zepsuc sobie samochod? no chyba ze ktos jest beztalencie, to wtedy powinien wogole nie dotykac Tongue
up the irons!!!
Odpowiedz

Kalin napisał(a):Program beznadziejny.
Zajeżdza www.wiejskituning.prv.pl
polecam (polisz specjalistos (galerie)) Laughing Crying or Very Sad Crying or Very Sad Big Grin

Oglądając co niektóre fotki miałem najzwyczajniej w świeci ochotę puścić pawia. Toż to o pomstę do piekła woła!!! TO grzech żeby coś takiego robić z samochodami nawet jeśli to zwykły maluch jest.

A co do pimp my ride... Hmm, mieszane uczucia, bo czasem przeginają i z pięknego klasycznego wozu ( patrz Ford Mustang '69 - miłość mojego życia) robią jakieś badziewne świecidełko do którego za chiny ludowe bym nie wsiadł...
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

troche widziałem tego pimp my ride i czasem uda im sie zrobić jakieś fajne auto ale zawsze muszą dodać coś od siebie , jakiś gadzet któy kąpletnie psuje wszystko ... albo te bagarzniki tona sprzętu grającego a gdzie sie pakować z bagarzami ?????? tak jak poprzednicy pisali - sprzedał bym i qpił normalne autko Smile

a teraz popatrzcie na to z innej strony :
zrobili ileś tam odcinków a taki xzibit odwiedził 2 razy wiecej domów np :
- puk puk
- ooo xzibit
- zrobie ci bryke w pimp my ride
- ale przecież mojemu lamborgini nic niedolega
- zobaczysz zrobie ci super auto
i tyle wydział swoje lamborgini
Laughing Big Grin Laughing Big Grin
teraz słucham : [Obrazek: Berud.png]
Odpowiedz

Nie znacie sie prostaczki. To co oni robią z tymi brykami, to istne cudo, zwłaszcza jak jebną z tyłu kominek, albo stół do ping-ponga. Nie dość, że oryginalne, to jeszcze praktyczne.
Пойдем вместе строить лучшее завтра!
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości