• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Piesek Leszek

Czasami to rozluźnia, a czasami dobija. Lubię Leszka Smile
Tylko... szkoda, że mało go oglądam Tongue
Jakby nie było będzie bardzo miło Tongue
Odpowiedz

widziałam parę odcinków...
nie lubię, ble.
I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery,gdyż zabezpieczenia ich wątłe,a podatnośc na
buffer overflowy ogromna.I zaprzestaną działania wasze routery a wasze niewiasty nosić będą
pakiety w kubłach,a tam będzie płacz,404 i request timeout.
Odpowiedz

Bo Pieska Leszka albo się kocha, albo nienawidzi Smile
Odpowiedz

a po środku nic nie ma?
nie zwykłam czegoś nienawidzić.
I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery,gdyż zabezpieczenia ich wątłe,a podatnośc na
buffer overflowy ogromna.I zaprzestaną działania wasze routery a wasze niewiasty nosić będą
Odpowiedz

No nie wiem, czy jest coś pośrodku Smile
Ale swoja drogą jest parę rzeczy, które sie kocha albo nienawidzi-np. Tokio Hotel Tongue
Odpowiedz

o.
i tu się zgodzę.

słodkie kur niemiecki pedałki Laughing
Odpowiedz

Jakby wokalista śpiewał po angielsku i wyglądał normalnie, to by było jeszcze znośne Smile
Odpowiedz

Mish Push-upek zdecydowanie najlepszy Big Grin
Odpowiedz

Cathryn napisał(a):Jakby wokalista śpiewał po angielsku i wyglądał normalnie, to by było jeszcze znośne Smile
Nie.Wtedy byłoby to kolejne Bekstritbojs albo inny tejże maści syf.Równie toksyczny,o debilnym podkładzie nadający się tylko i wyłączenie do zaorania.
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

hmmm
ale jakby przerobić trochę "Rette mich", więcej gitarek, może skrzypeczki, pianinko, to byłaby perełka...

nie?
to nie.
Odpowiedz

Monia napisał(a):hmmm
ale jakby przerobić trochę "Rette mich", więcej gitarek, może skrzypeczki, pianinko, to byłaby perełka...

nie?
to nie.
widzę,żes obeznana z twórczością Wink Laughing
Odpowiedz

Ja mdleję na widok teledysku do "Durch der Monsun", a jak się budzę, to chce mi się rzygać Smile
Ale jakby to było podobne do Backstreet Boys, to by było bardziej znośne Tongue
Odpowiedz

Wole człowieka biegunkę :]
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

Buahaha, kiedyś przypadkiem trafiłem na jeden z odcinków (teraz jeszcze w ogóle to emitują?). Debilne, ale rozśmieszyło mnie.
Odpowiedz

te wszystkie bajki na tym mało inteligentnym programie...sa do dupy...sa tak glupie z enie wie,m jak to mzoe koos smieszyc...ale ogóle mam dziwne poczucie humoru...ogladajta co chceta...ale według mnie jest beznadziejna ta bajka...
"...zabilem staruszke tylko dlateo ze trudno bylo mi żyć!trudno było pracwoać w polu a potem karmic ja ubierac i myć!a pozatym oanie sedzio wreszcie znalazłam kobiete!a ona mówiła ze będzie ze mną tylko w tedy gdy bede sam!!..."
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości