- Liczba postów:
- 116
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
widziałam parę odcinków...
nie lubię, ble.
I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery,gdyż zabezpieczenia ich wątłe,a podatnośc na
buffer overflowy ogromna.I zaprzestaną działania wasze routery a wasze niewiasty nosić będą
pakiety w kubłach,a tam będzie płacz,404 i request timeout.
- Liczba postów:
- 116
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
a po środku nic nie ma?
nie zwykłam czegoś nienawidzić.
I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery,gdyż zabezpieczenia ich wątłe,a podatnośc na
buffer overflowy ogromna.I zaprzestaną działania wasze routery a wasze niewiasty nosić będą
- Liczba postów:
- 116
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
o.
i tu się zgodzę.
słodkie kur niemiecki pedałki
- Liczba postów:
- 116
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
hmmm
ale jakby przerobić trochę "Rette mich", więcej gitarek, może skrzypeczki, pianinko, to byłaby perełka...
nie?
to nie.
- Liczba postów:
- 1,376
- Liczba wątków:
- 74
- Reputacja:
-
0
Wole człowieka biegunkę :]
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Buahaha, kiedyś przypadkiem trafiłem na jeden z odcinków (teraz jeszcze w ogóle to emitują?). Debilne, ale rozśmieszyło mnie.
- Liczba postów:
- 23
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
te wszystkie bajki na tym mało inteligentnym programie...sa do dupy...sa tak glupie z enie wie,m jak to mzoe koos smieszyc...ale ogóle mam dziwne poczucie humoru...ogladajta co chceta...ale według mnie jest beznadziejna ta bajka...
"...zabilem staruszke tylko dlateo ze trudno bylo mi żyć!trudno było pracwoać w polu a potem karmic ja ubierac i myć!a pozatym oanie sedzio wreszcie znalazłam kobiete!a ona mówiła ze będzie ze mną tylko w tedy gdy bede sam!!..."