• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Pielęgnacja skóry

Jakich środków używacie do pielęgnacji skóry (tej czarnej Big Grin) tzn chodzi głównie o ramoneske, bo do glanów to wiadomo czarna pasta albo tłuszcz specjalny.
Bo mam ramoneskę i pastą do butów nie potraktuję bo się caly uwalę tym później.
A chce zakryć troche małe przetarcia i plamki.
Co polecacie ?
Odpowiedz

no ja jednak uzywam pasty do butów i jakoś sie jeszcze nie uwaliłem Laughing

PS: Jak zobaczyłem nazwe tego topicu to sie przeraziłem Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):no ja jednak uzywam pasty do butów i jakoś sie jeszcze nie uwaliłem Laughing

Patrząc na avatar rozumiem Twe słowa Wink Skóra az błyszczy a klata czysta jak dupa oseska Wink
Odpowiedz

a nie będzie się świecić jak Davidowi na twoim avku ?
Odpowiedz

Tomash napisał(a):PS: Jak zobaczyłem nazwe tego topicu to sie przeraziłem Laughing

Nie tylko ty...
[Obrazek: Slayer_logo.jpg]
Odpowiedz

stachoo0 napisał(a):Jakich środków używacie do pielęgnacji skóry (tej czarnej Big Grin) tzn chodzi głównie o ramoneske, bo do glanów to wiadomo czarna pasta albo tłuszcz specjalny.
Bo mam ramoneskę i pastą do butów nie potraktuję bo się caly uwalę tym później.
A chce zakryć troche małe przetarcia i plamki.
Co polecacie ?

Są specjalne preparaty do tego typu rzeczy. Zapytaj w jakiegoś kuśnierza ,albo w sklepie jakimśz kurtkami skórzanymi czy cuś.
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

Polecam kosmetyki do siodeł (nie znam fachowej nazwy) do kupienia w sklepach z artykułami jeździeckimi. Drogie to w PiZdU dlatego Uzywam pasty do glanow Smile
"Ostatnią czarodziejską różczke widziałem wbitą w pizde czarodziejki zgwałconej w Sarajewie" - Arturo Perez Reverte, "Życie jak w Madrycie"
Odpowiedz