- Liczba postów:
- 481
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
qsiarz napisał(a):Frustra napisał(a):a jeżeli miałabym Was ocenić, to tylko jeden jest wyjątkowy
naprawde nie trzeba bylo

nie martw się, nie mówię o Tobie...
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
- Liczba postów:
- 481
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Jak odezwie się "ten właściwy" to skomentuję. Reszta niech sobie pisze co chce, jeżeli dostarcza to wam wewnętrznej satysfakcji
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
- Liczba postów:
- 969
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
To znowu wyjde na ostatniego głąba, bo ja nie mam pojęcia

Oj, co ta cholerna szkoła robi z człowiekiem...
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
- Liczba postów:
- 481
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
no tak... szczególnie jak admina forum szuka się z młotkiem w lodówce... mój bohater atakował twarożek...
- Liczba postów:
- 481
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
za późno... teraz to sobie możecie przypuszczać...
ale nie martw się DeMoN.|. kiedyś może takim małym druczkiem ktoś napisze o Tobie.
- Liczba postów:
- 2,272
- Liczba wątków:
- 19
- Reputacja:
-
0
Małe druczki rządzą, prawda Deathless? :* :* :* :* :* :*
- Liczba postów:
- 481
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
aXe Rose napisał(a):Małe druczki rządzą, prawda Deathless? :* :* :* :* :* :*
Ty jeszcze nie wiesz co to jest mały druczek... myślę, że temat mojego poprzedniego małego druczku można zamknąć...
- Liczba postów:
- 512
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Tak, jasne, aXe;]
Nie miałeś kogo na emblema wstawić?;]
My God is beautiful.
- Liczba postów:
- 162
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
axe i po chuj to mówisz? to nie ma żadnego związku z tematem... z resztą jak co druga wypowiedź w tym temacie.
I never loose my might!