• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

piekni panowie :>

nie przypominam sobie zebym kiedykolwiek spotkala jakiegos rudego przystojniaka... Confusedhock:
Odpowiedz

A co myślicie o facetach z brodami ????
czy to jest dla was obleśne
"Ostatnią czarodziejską różczke widziałem wbitą w pizde czarodziejki zgwałconej w Sarajewie" - Arturo Perez Reverte, "Życie jak w Madrycie"
Odpowiedz

Dla mnie, tak. Ale jeszcze gorsze niz broda sa wasy :?
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."
Odpowiedz

Też dlatego zostawiłem samę brudke, jak miałem brode to mi wąsy do ust wchodziły.
"Ostatnią czarodziejską różczke widziałem wbitą w pizde czarodziejki zgwałconej w Sarajewie" - Arturo Perez Reverte, "Życie jak w Madrycie"
Odpowiedz

Dla mnie wąsy tylko z brodą-sama broda wygląda dla mnie conajmniej dziwnie, same wąsy...n/c(mój kolega ma same wasy, dlatego sie powstrzymam od złosliwosci ten jeden raz Big Grin )
Odpowiedz

Tez nie widzialam ladnego rudego, jeszcze (?)
Heh, ja nie lubie 'zarosnietych' facetow, tzn takich ktorzy maja zamiast twarzy wlosy, brodka moze byc o ile jest taka huhu mala (?) i sie na boki nie rozrasta, a wasy sa dokladnie oblesne Big Grin
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

SHOX! napisał(a):Dla mnie na 1 miejscu liczy się pasja bo to moje życie, bo to ja, dziewczyna przychodzi i odchodzi, nigdy tak naprawdę do końca kobieta i mężczyzna się nie zrozumieją, może to brzmi egoistycznie ale nie rzuciłbym swojego życia dla niej ... bo wtedy bym je stracił, może zyskał nowe, lepsze, ta kwestia podlega dyskusji, jednak jeśli kiedykolwiek ktoś kazałby mi wybierać między nim a tym czym się zajmuje, stedy opd. jest prosta ... wybieram życie, ( zapachniało trainspottingiem Smile

8)
hmm moze ja jestem jaks paskudna i nie czula ale tez tak mysle ...
jesli ktos zabiera ci pasje to tak jakby zabieral ci sile do dzialania ..
moim skromnym zdaniem jesli ktos kogos kocha to rozumie ze pasja jest sila napedowa tej osoby ....
ja bez mojej bym umarla nawet u boku najlepszego i najkochanszego faceta
cale zycie na debecie
Odpowiedz

Ale taki zarost kilkudniowy jest baaardzo pożądany..., chociaż to jeszcze zależy...
Wink
Odpowiedz

zarostowi mowimy tak :]
cale zycie na debecie
Odpowiedz

Emma napisał(a):zarostowi mowimy tak :]
O nieee! Nie lubię składać na przykład bratu życzeń jak jest nieogolony. No wiecie, buzi buzi, a potem mnie policzki szczypią...Zarostowi mówimy zdecydowane nie! Wink
I've felt the hate rise up in me...
Odpowiedz

ja wczoraj powiedziałem mojemu zarostowi nie. teraz jestem gładziutki jak pupcia niemowlęcia ;P
Mind.In.A.Box :* :* :*
Odpowiedz

a odnosnie rudzielcow to ja widzilam jednego pieknego w dredach .. kurde sliczny byl Smile
cale zycie na debecie
Odpowiedz

brodki sa fajne, choc oczywiscie zalezy nie kazdemu pasuja; ja ostatnio zapuscilem bo chcialem zmiany i mysle ze nie jest najgorzej haha Smile fajne sa oldschoolowe brody po pasa (jak zz top ;D)
Odpowiedz

uhu zaplecione w warkocze brody wygladaja strasznie rozkosznie Big Grin brodki sa fajne ale to zalezy czy komus z nimi do twarzy. z wąsami podobnie. Chociaz nie spotkalam sie z nikim kkomu by bylo dobrze w wąsach :?
ja wciąż zyje ! xD
Odpowiedz

Wąsy to lipa, szczególnie jak koleś ma 18-30 lat, i ma wąsy, to wygląda naprawde obiciachowo.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości