• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

piekni panowie :>

Cytat: Ale taki zarost kilkudniowy jest baaardzo pożądany..., chociaż to jeszcze zależy...

U mnnie po paru dniach to mam tak jak inni w 2 tygodnie.

A co do rudowłosych to mam troszke rudą bródke Big Grin
"Ostatnią czarodziejską różczke widziałem wbitą w pizde czarodziejki zgwałconej w Sarajewie" - Arturo Perez Reverte, "Życie jak w Madrycie"
Odpowiedz

W przyszłości planuje zapuścić sobie brodę będzie wyglądała podobnie do tej Smile http://www.osk.szczecin.pl/OZZY/BLS/plik...LS_59.jpeg
Odpowiedz

Jestem zaaaa - wyczesana jest Smile
Odpowiedz

:?
Zabawnie bedzie, jak sobie te "krzaki" przytrzasniesz zamkiem blyskawicznym Wink
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."
Odpowiedz

Super tylko trzeba ostrożnie jeść kremy i inne takie żeczy bo puźniej zostaje na brodzie i wąsach i nawet tego nie czuć.

Ktoś ma z was jakiś zarost ??
Kiedy zaczynaliście zapuszczać ??

Ja zacząłem w 16 roku życia (bródke)
"Ostatnią czarodziejską różczke widziałem wbitą w pizde czarodziejki zgwałconej w Sarajewie" - Arturo Perez Reverte, "Życie jak w Madrycie"
Odpowiedz

Piękny Pan? Długie i kręcone włosy, zarost dopuszczalny - bródka. Wzrost - wysoki. Waga - średnia. Tia Wink
Odpowiedz

The_hanged_man napisał(a):Super tylko trzeba ostrożnie jeść kremy i inne takie żeczy bo puźniej zostaje na brodzie i wąsach i nawet tego nie czuć.

Ktoś ma z was jakiś zarost ??
Kiedy zaczynaliście zapuszczać ??

Ja zacząłem w 16 roku życia (bródke)

Obecnie mam bródkę 5-miesięczną. Wcześniej też zapuszczałem, ale przycinałem co jakiś czas.
A teraz... hmm... nie mam zamiaru jej obcinać, niech sobie rośnie Big Grin
* METAL MAKE US STRONG *
Odpowiedz

Zakk Wylde napisał(a):W przyszłości planuje zapuścić sobie brodę będzie wyglądała podobnie do tej Smile http://www.osk.szczecin.pl/OZZY/BLS/plik...LS_59.jpeg
lol Big Grin
Odpowiedz

Cytat:Obecnie mam bródkę 5-miesięczną. Wcześniej też zapuszczałem, ale przycinałem co jakiś czas.
A teraz... hmm... nie mam zamiaru jej obcinać, niech sobie rośnie

A jaką masz po 5 miechach ? Ja bym miał chyba do pasa.
mam wrażenie, że włosy na twarzy mi rosnią szybciej niż na głowie.
Odpowiedz

Nie wiem coś ty jadł dzieciństwie (może wpadłeś do kociołka jak pewien gość Big Grin ), ale mi tak szybko nie rośnie. Nie mierzyłem ale jakieś z... 10 cm będzie
* METAL MAKE US STRONG *
Odpowiedz

A mi sie takie strasznie długie brody nie podobają jakoś... Wolę takie małe... takie są najładniejsze^^
Wink
Odpowiedz

Uuu tamta faktycznie jest szatanska Tongue Moze byc dopoki nikt nie kaze mi jej dotykac Laughing
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

co do rudych jeszcze... nie chodzi mi o takich rudych rudych.... tylko taki ni to rude ni to brązowe Big Grin (znów masło maślane Surprised )

bródki sa OK tylko zalezy jak komu pasuje... musielibyście mojego ojca widzieć Big Grin
Być to nic trudnego... Trudniej jest przetrwać...
Odpowiedz

hm..więc chyba jestem jedynym na forum okazem ^^ długowłosego rudego metala Angry
Odpowiedz

to przyjemnie :)

odnośnie zarostu - lubię, ale w rozsądnej długości czy też obfitości. zresztą wszystko zależy od urody takiego osobnika, niektórym najzwyczajniej zarost nie pasuje.

z koleżanką całe szczęście odwlekłyśmy już jednego pana od szaleńczego pomysłu zapuszczania brody i wąsów, by mógł odtwarzać XV-wiecznego husytę... ;]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości