• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Piekna zaginiona, prosze was o pomoc!!!!!

Nie, Pół Mokotowa zawinęli ;p
A mi kurwa odpada AF, bo nie mam z kim iść a samemu mi sie nie chce. Banda chuja.
A dziewczyna rzeczywiście nie za piękna.
Odpowiedz

Książę napisał(a):mistrz kazał mi unikać niepotrzebnych walek.
Big Grin Big Grin Big Grin
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Hahaha, nie no jakoś nie kreci mnie łażenie samemu po koncertach.
Odpowiedz

[Obrazek: hella93.jpg]
[Obrazek: hella93.jpg]
najgorsza nie jest. przemalować, przebić numery i całkiem znośna gablota się z niej zrobi
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

Tomash napisał(a):co kto lubi, ale jakbym miał w awatarze NYHC to bym się raczej nie zastanawiał nad wyjazdem na Agnostic Front, a gdybym miał odpuszczać koncerty dlatego że nikomu ze znajomych się dupy nie che ruszyć to kilkunastu zajebistych kapel bym nie zobaczył, no ale eot nie zaśmiecajmy jakże zacnego tematu Mr. Green
Hmm brak kasy to też przeszkoda? Dla mnie bez ekipy to nie zabawa na koncertach nawet jeśli to jest AF. Zresztą jeszcze zobaczę, dziś grają.
Odpowiedz

no mi tez sie nie musisz tłumaczyć Axel, ale jesteś pierdolonym lamusem haha

koncert był piękny
"FROM THE EAST COAST TO THE WEST COAST GOTTA GOTTA GOTTA GO!"
Odpowiedz

Książę napisał(a):no mi tez sie nie musisz tłumaczyć Axel, ale jesteś pierdolonym lamusem haha

koncert był piękny
"FROM THE EAST COAST TO THE WEST COAST GOTTA GOTTA GOTTA GO!"
Wal się szmaciarzu. I tyle w temacie.
Odpowiedz

żeby ci tylko hemoroidy nie pękły nujorkhardkorze
Odpowiedz

Ejejej, do tematu chłopcy.

Tomash napisał(a):nie zaśmiecajmy jakże zacnego tematu
Odpowiedz

Axel pierolisz, ja potrafie jechać w drugi koniec polski by być na koncercie jakiejś kapeli i chuj. nie jesteś true :F
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

Co do tematu , ma ktoś namiar na "Kingę" z Rzeszowa?? Jest na 1 stronie galeri . Jak dla mnie to fajna nawet Wink

Edit: O patrz kurwa jaki fuks! Zapisalem se jej fotke na kompie a w domyslnej nazwie byl mail Tongue biore sie do roboty
PUNX NOT DEAD
Odpowiedz

Ale zajebiście , gadam z tą Kingą jakiś czas , i dowiedzialem sie ze jest BI Tongue
PUNX NOT DEAD
Odpowiedz

Ale szpadel ta Kinga, ja pierdole.
Odpowiedz

No wiesz, mi ona sie podoba Tongue I nie komentuj tak na głos kobiety , widac ze brak ci kultury
PUNX NOT DEAD
Odpowiedz

Chodzi mi o to że ja tej dziewczynie nie chciał bym sie nawet na ten pysk ze rzygać.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości