06-18-2006, 08:14 PM
A Jaga w 1 nie.

![[Obrazek: avatar0cn.jpg]](http://img277.imageshack.us/img277/3862/avatar0cn.jpg)
Dżemik napisał(a):A Jaga w 1 nie.Współczuje Dżem...i życze awansu za rok ..razem z nami
Tomash napisał(a):GKS w 3 lidze!!!!!!!!!Jakie to sympatyczne, że potraficie się cieszyć nawet z małych sukcesów![]()
![]()
<jupi>
warsadal napisał(a):Tomash napisał(a):GKS w 3 lidze!!!!!!!!!Jakie to sympatyczne, że potraficie się cieszyć nawet z małych sukcesów![]()
![]()
<jupi>
Dżemik napisał(a):Jasne, ale dla niektorych zawodnikow chec zarobienia kasy nie wygrywa z oddaniem i miloscia do macierzystego klubu, czy niechecia do zmiany otoczenia (rozstanie z najblizszymi itp.).
Cytat:No niby tak, ale w takim razie nie powinien tez wybierac sie do ManUtd (sorry ;p). Gdyby naprawde chcial odejsc, to z pewnoscia znalazl by miejsce w lepszym klubie.
Cytat:W takim razie niby gdzie? ;P Może do Realu, który w ostatnich sezonach jest słabszy od MU? ;D
Cytat:Taka Barcelona go nie chce - wolą Gudjohnsena, Chelsa woli sięgnąć po Szewczenkę, Arsenal napastnika nie potrzebuje, a poza nimi chyba jedynie kluby włoskie byłoby na niego stać - Milan, który potrzebuje dobrego napastnika, czy Inter, od biedy jeszcze Liverpool. Który inny klub byłby w stanie wyłożyć 25 mln funtów, zapewnić wysoki kontrakt, a do tego zagwarantować dobre wyniki sportowe?
Dżemik napisał(a):Cytat:W takim razie niby gdzie? ;P Może do Realu, który w ostatnich sezonach jest słabszy od MU? ;D
Real jest w najwiekszym kryzysie od 50 lat, ale i tak ma lepsze wyniki niz ManUtd.
Cytat:No chociazby ten Milan, czy Juve (zakladajac, ze nie zostanie zdegradowane). Znajac Abramowicza, to i w Chelsea znalazloby sie dla niego miejsce.
Tomash napisał(a):GKS w 3 lidze!!!!!!!!!![]()
![]()
<jupi>
Cytat:Tzn,ze za rok dojebiecie Szczakowiance??Pod warunkiem ze Szczakowianka nie spadnie.
Kamael napisał(a):Nie zauważyłem, by Real ostatnio odniósł jakiś sukces, a MU przynajmniej w zeszłym sezonie wygrał Puchar Ligi ;P. Możemy się tak licytować ;D.
Cytat:Tak - Szewczenko, Drogba, Torres i każdy na pewno, by się od razu obraził, gdyby usiadł na ławie ;P. W ogóle nie wiem, jak on tam chce te wszystkie gwiazdy w składzie upchnąć, bo jak to liczę (może się mylę), to i tak wychodzi, że albo Drogba, albo Szewczenko musiałby usiąść na ławę. W każdym razie ja tam dla Torresa miejsca nie widzę,
balzac napisał(a):http://pilka.interia.pl/news?inf=761371
Pięciu klubom: Juventusowi Turyn, Lazio Rzym, AC Milan, AC Fiorentina i Sampdoria Genua grozi proces, co może w konsekwencji spowodować ich relegację do niższej ligi.
Cytat:Ale cos mam wrazenie, ze wloska federacja nie bedzie sobie wbijac samoboja i przynajmniej te najwiesze kluby degradacji unikna.I chyba masz dobre wrażenie. Kiedyś franuzi odważyli się zdegradować mistrza Olipique MArsylia, ale we Włoszech tak nie będzie. Jest zbyt wiele 'ważnych' drużyn zamiesznaych w tę aferę. Więc coś mi się zdaje, że nawet Juve zostanie w elicie. Próba degradacji jednego teamu byłaby nie za bardzo konsekwentna, po za tym wywołalo by to ogromną falę protestów ze strony zdegradowanej drużyny.
Cytat:Kake i Pirlo baaaardzo chetnie widzialbym na Concha Espina.Tak