06-09-2006, 10:24 AM
\m/ Do boju POLSKO !!
balzac napisał(a):Polska wygra 3-1 z Ekwadorem. Rasiak jedną bramkę strzeli
Kamael napisał(a):Ja już flagę dołączoną do "Przeglądu Sportowego" zawiesiłem w oknie ;DGdzieżeś to dostał, choloro jedna? ;D Ja byłem w kiosku o 6:30 i wszystkie były już wyprzedane. Niegdzie w Poznaniu nie można było dostać Przeglądu nawet w Empiku >
Ramone napisał(a):Moim zdaniem z Ekwadorem albo wygramy 2:1 albo zremisujemy...nie zdziwię się jak Niemcy przegrają z Kostaryką...
Kamael napisał(a):Ja już flagę dołączoną do "Przeglądu Sportowego" zawiesiłem w oknie ;D
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo