05-14-2006, 07:41 PM
Jak dla mnie wciaz moze spierdalac. Na MŚ beda jednak znacznie lepsze zespoly. Tam jak odda strzał w strone bramki to bedzie dobrze.
Ambivalent napisał(a):Jak dla mnie wciaz moze spierdalac. Na MŚ beda jednak znacznie lepsze zespoly. Tam jak odda strzał w strone bramki to bedzie dobrze.Ale pierdolisz. Żurawski, Saganowski, Frankowski, Rasiak- wskaz mi lepszych polskich napastników.
warsadal napisał(a):Rasiak zasluzyl sobie na wyjazd na Mundial. I tyle. Jeśli uważacie, że to drewniak, to zobaczcie sobie ten filmikA to widziałem wcześniej---> http://rozrywka.57.pl/film,3,70,rasialdo...ycia_.html
Cytat:Ale pierdolisz. Żurawski, Saganowski, Frankowski, Rasiak- wskaz mi lepszych polskich napastników.
Cytat: poparcie trenera i to jest jego przewaga np nad Saganem. Poprostu nie którzy napastnicy nie mają okazji rozwinąć skrzydeł w kadrze, a Rasiakowi czasem wychodzi.
Ambivalent napisał(a):Cytat:Ale pierdolisz. Żurawski, Saganowski, Frankowski, Rasiak- wskaz mi lepszych polskich napastników.
Od Rasiaka ? Prosze : Niedzielan, Sosin, Jeleń ,Piechna, Włodarczyk, Brożek.
Cytat:Teraz Ty mi przypomij dobre mecze Grzecha w repreznacji ? Nie liczac turnieju na Ukrainie i tego dzisiejszego. NIE MA TAKICH.
Ramone napisał(a):Mnie bardziej martwi forma Frankowskiego...Smolarka a taki Rasiak to pewnie będzie grzał ławę cały Mundial.
Cytat: Sebastian Mila wypadł zupełnie nieźle, ale nie jest to jeszcze taki Mila, na jakiego liczymy. Innego zastępcy Mirka Szymkowiaka jednak nie ma.Bramkę strzelił i od razu całkiem nieźle. Zastępca Szymkowiaka to może być Surma, Burkhardt, Iwański, aktualnie od Mili lepszy jest jeszcze Bonin czy nawet Giza. Po za tym Seba tak jak Grzes ma poparcie trenera i zawsze ma powołanie. Surmie czy Burhardtowi dużo trudniej jest przebić się do kadry skoro Janasowi się wydaje, że leszpych zastępców Szymka niż Mila nie ma. Powinien dać im szanse.
Ambivalent napisał(a):Niedzielan? Przypomnij mi choć jeden dobry mecz w kadrze poza spotkaniem z Węgrami w eliminacjach. Lecz, zgadzam się, między tą dwójką możnaby się zastanowić.Cytat:Ale pierdolisz. Żurawski, Saganowski, Frankowski, Rasiak- wskaz mi lepszych polskich napastników.
A. napisał(a):Moim zdaniem na MŚ powinni jechać obaj. Sagan jest lepszy powinien grac w pierwszej jedenastce.Cytat: poparcie trenera i to jest jego przewaga np nad Saganem. Poprostu nie którzy napastnicy nie mają okazji rozwinąć skrzydeł w kadrze, a Rasiakowi czasem wychodzi.
Dokladnie, nawet jak W OGOLE nie gra to dostaje szanse a taki Sagan ile czasu musial czekac ?
warsadal napisał(a):Ambivalent napisał(a):Niedzielan? Przypomnij mi choć jeden dobry mecz w kadrze poza spotkaniem z Węgrami w eliminacjach. Lecz, zgadzam się, między tą dwójką możnaby się zastanowić.Cytat:Ale pierdolisz. Żurawski, Saganowski, Frankowski, Rasiak- wskaz mi lepszych polskich napastników.
Sosin? Gra w słabiutkiej (słabszej niż nasza Oreńdż) lidze.
Jeleń? Strzela mało, nie ma doświadczenia, wczoraj nawet z WO zagrał słabiutko.
Piechna? 6 bramek w tej rudzie, bez formy.
Włodar? lol?
Cytat:Moim zdaniem na MŚ powinni jechać obaj. Sagan jest lepszy powinien grac w pierwszej jedenastce.