- Liczba postów:
- 2,058
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Z tym Eto'o, to coś mi sie wierzyć nie chce, że tak sobie go puścili. Tym bardziej, że Barca nie ma napastników, którzy mogliby go zastąpić. Z resztą, juz nie raz tego typu wiadomości podawali, a później okazywało się zupełnie co innnego.
- Liczba postów:
- 692
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Na fcbarca.com np nic o tym nie ma...w tym czasie co go "wypożyczają" trwa liga hiszpańska ??
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Haha, z atakiem Raul - Morientes naprawdę daleko Liverpool zajdzie. Krzyżyk na drogę ;P. Obaj w tym sezonie grają wspaniale ; ). Trzeba pogratulować pomysłu.
A Wisła dzisiaj zagrała pierwszy dobry mecz tej wiosny, podobała mi się dzisiaj. Zagłębie - przecież walczące o grę w pucharach - na boisku praktycznie nie istniało, oddało chyba 2 strzały.
Ważniejsze jednak dla mnie, że w Wodzisławiu polegli nożownicy z Krakowa ; ) i Odra wskoczyła na 7 miejsce. Aż się boję, że po kilku dobrych meczach i 3 strzelonych bramkach ktoś wpadnie na pomysł sprzedania naszego najlepszego obecnie zawodnika - Marcina Chmiesta. Nasi wspaniali działacze - dyrektor Socha i prezes Serwotka zapewne już o tym myślą.