03-08-2006, 04:19 PM
Chyba postawie Wiesemu (tak to sie odmienia?) prywatny oltarz
Marzy mi sie final Juventus - Barcelona... to bylby dopiero mecz

Marzy mi sie final Juventus - Barcelona... to bylby dopiero mecz
Dżemik napisał(a):ps. Wpuszczenie Hutha bylo przegenialna zagrywka portugalczyka. Prawdziwy as z rekawaNo dokładnie. Zastanawiam się, co ten piłkarz w ogóle robi w Chelsea. Czym on się wyróżnia tle innych 500 tys. niemieckich obrońców. Bo chyba nie warunkami fizycznymi ;D
balzac napisał(a):Widzew...mówi ci coś słowo Rolik ??...Ramone napisał(a):Tak dokładnie to mi wyjaśnij co kibice Śląska mają do Widzewa?? A do Zagłebia?? No ja tylko wiem że się czosnek nie lubią z Lubinem, a po za tym to nic więcej niewiem na ten temat. Oświeć mniebalzac napisał(a):Ramone domyślam się że w półfinale nie będziesz kibicował LubinowiLubin i Widzew to dla mnie najbardziej znienawidzone kluby.....
Cytat:Widzew...mówi ci coś słowo Rolik ??...hmm sory, ale jakoś nie bardzo. Wyjaśnij mi to bo ciekaw jestem.
Cytat:Lubin....nie wiem dlaczego kibice śląska ich aż tak nie nawidzą....ja ich nie lubie za internetową napinkę(mimo ,że to dotyczy większości polskich klubów) i za uważanie się za najlepszych na dolnym śląsku....Obecnie chyba są najlepszym klubem na dolnym śląsku ...ale jak to bywa wśród kibiców zaczynają się wywyższać, normalne zjawisko.
balzac napisał(a):Cytat:Widzew...mówi ci coś słowo Rolik ??...hmm sory, ale jakoś nie bardzo. Wyjaśnij mi to bo ciekaw jestem.
Cytat:Lubin....nie wiem dlaczego kibice śląska ich aż tak nie nawidzą....ja ich nie lubie za internetową napinkę(mimo ,że to dotyczy większości polskich klubów) i za uważanie się za najlepszych na dolnym śląsku....ad 1🔍http://fanslask.aha.pl/modules.phtml?nam...cle&sid=25
[quote]
Obecnie chyba są najlepszym klubem na dolnym śląsku ...ale jak to bywa wśród kibiców zaczynają się wywyższać, normalne zjawisko.
Cytat:rozpacz po meczu Milan - BayernAle dobry mecz był, chyba najlepszy w tej edycji LM. Szybkie tempo, dużo bramek, sporo sytuacji i wielkie emocje.
Danse Macabre napisał(a):hmmm powiem Ci szczerze ze ostatnie 5 min meczy Arsenal - Real były bardziej emocjonujace niz druga polowa drugiej połowyNo to fakt. Zwłaszcza przy trzeciej bramce Milanu, dwóch piłkę przepuściło, a trzeci odbił do Inzaghiego. Jeśli chcą coś znaczyć w Europie, to muszą pozbyć się Ismaela i Lucio.
Niestety w Bayernie nie zatrybiła obrona. Wiele błędów, strat przyczyniło sie do wygranej Milanu.
Czekam na koniec sezonu i zakupy FCB. jesli w Monachium nie dojdzie do rewolucji kadrowej to nie przywiduje wielkich sukcesów w sezonie 2007. Na pierwszy odstrzał idzie Maakay, Ballack, Pizarro, do tego trza dokoptowac dobrego klasowego pomocnika i obrońce.