- Liczba postów:
- 3,016
- Liczba wątków:
- 65
- Reputacja:
-
0
A o co chodzi z tą kawiarnią czy restauracją??
Czy Luis jest gejem?? No ja tego niewiem, ale ta jego panna niezła nawet była. Co do gejów to kiedyś krążyły ploty o Yorku i Cole'u.
Ciekawe co Ronaldinho brał do buzi, że ma takie zęby...
Może spytamy Ronaldinho o to??
- Liczba postów:
- 692
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
co do Luisa Enrique na wikipedi pisze...
"...W sezonie 1996/97 Barcelonę prowadzi Sir Bobby Robson, a do zespołu dołączają m.in. Ronaldo i niechciany w Realu Madryt Luis Enrique.....
- Liczba postów:
- 2,319
- Liczba wątków:
- 17
- Reputacja:
-
0
1. Irriducibili to ultrasi Lazio.
2. Gdy mowilem, ze od dwoch lat denerwuja mnie kibice Barcelony, mialem na mysli wlasnie takie zachowanie. Nie przypominam sobie, zeby jakis madridista wyzywal graczy Barcelony od ciot i kurw, wiec po co ta pyskowka rodem z podstawowki?
3. Jakim cudem przejscie Eto'o do Barcy mialo byc dla El Presidente policzkiem, skoro sam go tam puscil?
4. Eto'o do 2003 roku Realowi nie byl zupelnie potrzebny, wiec nie wiem skad te pretensje o nieusatnne jego wypozyczanie. Pozatym- ktos chyba zapomnial o takich nazwiskach jak Riquelme, Saviola, Rochemback, czy Quaresma.
- Liczba postów:
- 692
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
a ja mam kolejne pytania dotyczące tym razem kibicowania
1.(Dzemik)..Dalej macie zgodę z Wisłą ??
2.?(Warsadal)..nie rozumiem dlaczego macie zgodę z Cracovią skoro kibice Lecha są podobno bardzo honorowi a Cracovia to.....szkoda gadać ??
- Liczba postów:
- 2,319
- Liczba wątków:
- 17
- Reputacja:
-
0
Vomitor- Prawdziwy kibic, pomimo ogromnego zalu (albo i zlosci) z powodu jego odejscia do odwiecznego rywala, bylby wdzieczny Figo za lata swietnej gry dla Barcelony, a nie wyzywal go od najgorszych elementow i zapominal ile ten facet zrobil dla Katalonii.
Laudrupa, czy Schustera tez nazwiesz ciota?
Ramone- Oficjalnie- nie. Ale wielu kibicow dalej twierdzi, ze zgoda jest.