02-07-2006, 09:33 PM
Jak slysze 'pieekniee' jako komentarz po kazdym z strzelonych 23 karnych, to mnie krew zalewa. ;]
![[Obrazek: avatar0cn.jpg]](http://img277.imageshack.us/img277/3862/avatar0cn.jpg)
franek napisał(a):Na Eurosporcie byl niezly komentarz jakiegos duetu komentatorskiego w cwiercfinale meczu Tunezja-Nigeria:Od "cochones" to Smokowski ;D razem z Basałajem. Basałaj tragedia, ale Smokowski moim zdaniem wraz z Twarowskim zajmuje pierwsze miejsce wśród naszych komentatorów. Przynajmniej dla mnie nie ma od nich lepszych. Aż przyjemniej się ogląda mecze francuskiej, czy angielskiej ligi kiedy oni komentują.
"ooo jest !! Clayton podchodzi do pilki, mimo ze nie strzelil karnego.. on to ma, jak to hiszpanie nazywaja ? Cochones ! Cos, co ma nie kazdy facet, heheh". Ale i tak nic nie przebija Szpaka i Szaranowicza
Dżemik napisał(a):Tej, kto sie ze mna klocil, gdy mowilem, ze Ronaldinho to polowa tej druzyny? :>
Dżemik napisał(a):Przypominaja mi sie rowniez czyjestam slowa z tego topicu, mowiace jakobyz to Barca miala dluzsza lawke niz Real. ;p
Cytat:Mistrzostwo PD i LM beda nasze
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
ZenithalMan napisał(a):Powiedzialbym, ze bardziej perspektywistyczna
Cytat:Bez przesady Panie Dzemik, to bylo do przewidzenia, ze Barca predzej czy pozniej sie potknie, bo ilez mozna wygrywac?
Chlopakie mieli prawo zlapac zadyszke, a ze stalo sie to na wlasnym stadionie i z Atletico...
Cytat:No i nastepna sprawa, bylismy bez 3 podstawowych zawodnikow, ktorzy kreuja gre Barcy, wiec moj optymizm jest tym bardziej uzasadniony
Cytat:Mistrzostwo PD i LM beda nasze
Cytat:To mowisz, ze Larsson, van Bommel i Sylvinho lepiej rokuja na przyszlosc niz Mejia, Cassano i Soldado?
Cytat:No wiem, wiem. Ale Barca juz od kilku spotkan nie grala tak dobrze jak wszystkich do tego przyzwyczaila. Ostatnie porazki to tylko ukoronowanie znizki formy, ktora ostatnio trapi Barce. Co mnie niezmiernie raduje.
Cytat:Copa del Rey tez mial byc Wasz. ;p
Dżemik napisał(a):ZenithalMan napisał(a):Powiedzialbym, ze bardziej perspektywistyczna
To mowisz, ze Larsson, van Bommel i Sylvinho lepiej rokuja na przyszlosc niz Mejia, Cassano i Soldado?
Dżemik napisał(a):No wiem, wiem. Ale Barca juz od kilku spotkan nie grala tak dobrze jak wszystkich do tego przyzwyczaila.Tylko w dwoch przegranych...
Cytat:A to nie jest zadna wymowka. Jak juz mowilem
Cytat:Real mial znacznie powazniejsze problemy kadrowe i nikt wtedy nie usprawiedliwial ich w ten sposob za ponoszone porazki
ZenithalMan napisał(a):Wybacz moja ignorancje, ale jakos nie dostrzegam wiekszego talentu w osobie Soldado i Mejia.
Cytat:Co do Cassano, mysle, ze bardzo szybko sie go pozbedziecie...
Cytat:A piszac o bardziej perspektywistycznej lawce rezerwowych, mialem na mysli takich kopaczy jak Messi, Iniesta, Motta.
Cytat:Dżemik napisał(a):No wiem, wiem. Ale Barca juz od kilku spotkan nie grala tak dobrze jak wszystkich do tego przyzwyczaila.Tylko w dwoch przegranych...
Cytat:Ha ha ha... chcesz powidziec, ze brak 3, a nawet 4 podstawowych zawodnikow, ktorzy maja przeogromny wplyw na postawe druzyny, to zadna wymowka?[/quotek]
Kto jest tym czwartym? Edmilson? lol: Skoro Real od poczatku sezonu raptem 2 razy mial do dyspozycji pelen sklad i nikt nie wykrecal sie za porazki kontuzjami/kartkami, to dlaczego tak ma byc w przypadku Barcy?
[quote]Real i bez tych problemow przegrywal, wiec nie dziw sie, ze nikt ich w ten sposob nie usprawiedliwial...
Cytat:Powinienes sie cieszyc, ze Barca odpadal z CdR, bo wtedy trafilibyscie na nas, a to skonczyc by sie moglo wasza kompromitacja
Cytat:...bo nie wiem czy wiesz, ale w pierwszym meczu Barca wystapiła w zupełnie osłabionym składzie, nawet Valdesa nie było.
Cytat:Umowmy sie. Brak Valdesa w skladzie to OGROMNE wzmocnienie Barcelony. ;p
Cytat:Takiej klęski nie pamiętają najstarsi sympatycy Realu Madryt.
R_amze_S napisał(a):http://www.sport.wp.pl/kat,1750,wid,8181...441632.889
Cytat:Takiej klęski nie pamiętają najstarsi sympatycy Realu Madryt.