02-03-2006, 10:10 PM
R_amze_S napisał(a):No ok, w takim razie może ja się mylę ; ). Mało ważne.Kamael napisał(a):Gdybym miał jeszcze tamte numery Gazety Wyborczej, to bardzo chętnie bym zacytował. Cytaty z tego wywiadu pojawiały się we wszystkich telewizjach, we wszystkich gazetach, tak więc nie wmówisz mi, że te słowa akurat do Ciebie nie dotarły. Facet przecież w ogóle tego faktu nie krył ;/.Owszem,ale nie przypominam sobie zeby tam było ze WSZYSTKIE mecze GKS kupował a juz w szczególnosci z Odrą.Poza tym wspominał także iż WSZYSCY w polskiej ekstraklasie tak robia czyli Odra także:>
Cytat:W takim razie czekam na szybki, tak jak to możliwe, mecz, w którym wyjaśni się kto jest lepszyCytat:A tak na poważnie, myślisz, że GKS w tym momencie finansowo sprostałby wymogom drugiej ligi?No wiesz,większośc piłkarzy grających dziś w GKS-ie to była druzyna na II ligę i tyle ile dostają dzis za gre w IV lidze,mieli dostawać za grę w II-giej.Poza tym odkąd "Dziura" poszedł w czosnek o kulistych kształtach ,to pojawiają sie sponsorzy bo robi się zyczliwszy klimat dla nich.To zasługa nowych władz klubu.Zanim więc awans do II ligi nastąpi ,to potrwa to jeszcze półtorej roku,więc do tego czasu spokojnie sprostamy wymaganiom finansowym II ligi.Jestem o tym przekonany.

Śledzi ktoś Puchar Narodów Afryki? Ja dzisiaj oglądałem oba ćwierćwinały, tak myślę, myślę i trudno mi wytypować zwycięzcę turnieju. Skoro Senegal, który przegrał w grupie 2 mecze i miał być w słabszej formie pokonał Gwineę, która wygrała 3 mecze, to ja już sam nie wiem ;D.