Kamael napisał(a):Oczywiście po wejściu Ronaldo graliśmy w 10, jak zwykle. Nie wiem, czy tylko ja mam wrażenie, że koleś jest zupełnie bezproduktywny i jedynie przeszkadza na boisku? Park prezentuje się moim zdaniem o niebo lepiej, mimo, że zdarzają mu się niecelne podania, to widać u niego maksymalne zaangażowanie, które często kibice z Old Trafford doceniają gromkimi brawami.
Nie inaczej, niedawno jeszcze nie byłem pewien, co sądzić o tym gostku, teraz już wiem - wynocha z Old Trafford. Ale oczywiście podpisano z nim nowy kontrakt (tak dokładnie to chyba przedłużono stary o 2 lata, jak mnie pamięć nie myli). Typ lata po boisku niby, a jakoś nic z tego nie wynika... może oprócz kartek.

A opchnąć go w chuj do Realu Madryt, niech tam sobie biega do woli.
Kamael napisał(a):Zawiódł mnie też dzisiaj Van Der Sar, w sumie zagrał pierwszy słaby mecz w tym sezonie - oczywiście każdy ma prawo do gorszego dnia, ale niestety dzisiaj jego błąd przy straconej bramce sprawił, że w tabeli dogonił nas Liverpool.
Kryzys niestety trwa...
Ano, wpuścił łobuz na krótki słupek. Jednak nie mam wątpliwości, że to dobry nabytek, chociaż typ jest już dość wiekowy jak na piłkarza, więc przydałoby się rozejrzeć za jakimś młodszym bramkarzem.
Liverpool faktycznie się podciągnął nieźle, zaczynał kiepsko, ale ostatnio są wyniki.
Co do kryzysu - albo Ferguson, albo znaczna część składu powinna odejść. Oczywiście realne i zdroworozsądkowe jest pierwsze podejście, któżby w końcu wylał ot tak kilku piłkarzy pierwszego składu. Te kilka lat temu w końcu ci sami ludzie grali ok, a od pewnego czasu sytuacja coraz bardziej się pierdoli. Szkoda...