• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Piłka nozna

Dżemik napisał(a):Wole obejrzec 3 bramki w meczu o nic, niz mecz na 0:0 lub 1:1 o awans.. Na dodatek toczony na miernym poziomie.. :>
Za chwile sie dowiemy na jakim poziomie:>
EDIT:Kurwa,jak na razie świetny mecz!!
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):EDIT:czosnek,jak na razie świetny mecz!!

Ano, ano, milo sie oglada :) Bramka na 2:1 rzadzi ;) Ciekawe co bedzie w 2 polowie, licze na jakas walke ze strony MU.
Odpowiedz

MU za burtą !!! 8) hie hie jednego kandydata to tytułu mniej Laughing
We Are Defenders Of The Faith...
Odpowiedz

Dance Of Death napisał(a):MU za burtą !!! 8) hie hie jednego kandydata to tytułu mniej Laughing
A chcesz wpeirdul? Evil or Very Mad
Odpowiedz

MU nie był zadnym kandydatem do tytułu przeca...
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):MU nie był zadnym kandydatem do tytułu przeca...

te słowa miały byc na pocieszenie Wink zeby sie chopaki nie załamali Wink
We Are Defenders Of The Faith...
Odpowiedz

No i dobrze.. Gdyby awansowali, to w TVP zapewne znowu pokazano by mecz Manchesteru..

Dla samej druzyny tez moze to wysjc na dobre.. Moze otworzy to oczy szefostwu klubu i Czerwone Diably pozegnaja sie z Fergusonem, van Nistelrooy'em, czy Giggsem..
Jesli Real przezywa kryzys, to co sie dzieje z ManUtd?
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):Jesli Real przezywa kryzys, to co sie dzieje z ManUtd?

To samo co z Barcelona kilka lat temu.
Barça es más que un club
Odpowiedz

A mi szkoda MU...lubie ten zespół i staram się oglądać mecze....ale to co ostatnio się z nimi dzieje to porażka.....w pewnym sęsie zgadzam się z dżemikiem może to otworzy oczy właścicielom...
Odpowiedz

Mecz był bardzo ciekawy, do końca miałem nadzieję, że jednak coś się zmieni... Jak się okazało nadzieję złudną. Nasunął mi się jeden podstawowy wniosek - z pierwszego składu, który wczoraj sir Alex (któremu już dziękujemy) wystawił, należy pozostawić Rooney'a, Scholes'a i Van Der Sara, reszty szybko trzeba się pozbyć. W pierwszej kolejności Ronaldo, który znów udowodnił, że jest totalnie bezproduktywny i na boisku jedynie przeszkadza. Natomiast zachowanie obrońców przy bramce Geovanniego może pozostawię bez komentarza...
Trzeba powiedzieć sobie jasno, że minął w MU czas dla Fergusona oraz generacji Giggsa i Neville'a.

Tyle, że wzmocnień i wielkich zmian pewnie nie będzie, bo przecież Glazer musi spłacić swój ponad 500 milionowy dług...
Ech, czuję, że szybko z tego kryzysu nie wyjdziemy.
Odpowiedz

Ja na temat MU nic nie napiszę... szkoda, że tak się stało, chociaż z takim graniem to nie dziwota... Sad
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
Odpowiedz

Grasc newsow przed losowaniem do MS:

Cytat:II trener reprezentacji Polski Maciej Skorża po konsultacji z Pawłem Janasem doszedł do wniosku, że z pierwszego koszyka chciałby trafić na Meksyk lub Niemcy podczas losowania grup finałów piłkarskich MŚ 2006 - powiedział stacji TVN 24.

http://sport.onet.pl/1209765,wiadomosci.html

Cytat:Matthaeus przed losowaniem MŚ:

Jego piłkarskie doświadczenie mówi mu, że Polska na mundialu nie będzie się liczyć.

- Jaką rolę odegra Polska w finałach mistrzostw świata? Rolę outsidera. Nie jestem przekonany do gry Polaków, mimo że dosyć pewnie zakwalifikowali się do finałów. Mam innych faworytów, którzy bardziej mi się podobają – twierdzi Matthaeus.

- Czy chciałbym, by Polska grała z Niemcami w grupie? Nie miałbym nic przeciwko – dodał.

- Kto jest faworytem mistrzostw? Na pewno trzeba wymienić tu Brazylię. Silna będzie też Holandia i Włochy, ale ja oczywiście kibicuję Niemicom. Kto może sprawić niespodziankę? Duży postęp zrobiły drużyny azjatyckie i jedna z nich może daleko zajść – zakończył były reprezentant Niemiec.

Cytat:Angielska prasa: Polska nie będzie zła

Według angielskiej prasy „grupa marzeń” to: Anglia, Angola, Szwajcaria i Arabia Saudyjska. Jednak prasa podkreśla, że nie będzie źle, jeśli na miejscu Szwajcarów znajdą się Polacy, których Anglicy dwukrotnie (po 2:1) ograli w eliminacjach do mistrzostw świata.

http://sport.onet.pl/1209561,wiadomosci.html

Szkoda, ze w moim przypadku o grupie dowiem sie dopiero jutro, ale coz, tak bywa ;P
Odpowiedz

A ja mieszkam blisko granicy tak więc losowanie obejrzę sobie na żywo w czeskiej telewizji (zwykła antena na szczęście jeszcze mi działa). Hehe, w ten sposób śledziłem cały poprzedni mundial. Teraz wszystko wskazuje na to, że w przyszłym roku znów skorzystam z takiej możliwości.
Odpowiedz

Szczęściarz z Ciebie Tongue A ja mam zamiar przeszukać wszystkie kanały mozliwie dostepne, może stanie sie cud i jakaś stacja nie bedzie kodować Wink
Odpowiedz

Bawimy się w obstawianie? Smile

Wg mnie nasza grupa będzie wyglądać tak:

1. Niemcy
2. Paragwaj
3. Polska
4. Japonia
:>
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości