• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Piłka nozna

jaka chujnia, drewniak jak zwykle spierdolił, nie wiem czy on tam laske robi janasowi, ze go caly czas wystawia.IMO jest beznadziejny a jego dzisiejsza gra to kompletna parodia...
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

Wg mnie dwoma dobrymi zawodnikami byli Boruc i Frankowski. Poza tym, żenada. Pierwszą połowę aż żal było oglądać.
A tekst meczu: "Powrócił z piekieł Sven Goran Ericksson"
Odpowiedz

Kurde, mecz ogladalem w pubie i z tej perspektywy Rasiak wcale nie gral zle.. Smile

Najlepsi na boisku byli ex-Jagiellonczycy i ex-Legionista.. Smile

Ja tam sie ciesze, ze przegralismy to spotkanie tylko 1:2, bo powinnismy stracic przynajmniej 2 bramkami wiecej..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):Kurde, mecz ogladalem w pubie i z tej perspektywy Rasiak wcale nie gral zle.. :)

Chyba za daleko siedziales od ekranu/rolety/telebima/czy co tam macie ;D Przeciez to jak szedl na "chama" zamiast podawac bylo widac golym okiem ;P

Od razu dodam, ze tylko dzieki mnie i koledze, zdobylismy gola na 1:1,.. tak, tak! W 43 minucie patrzac na bramke do szatni, postanowilismy skorzystac z okazji i przepchalismy sie aby odcedzic kartofelki. Leejeemy,.. leejeemyy,.. i naaglee,.. GOOOOOLLL, Polska !! Polska !! Ekhm, oczywiscie my przy pisuarku rowniez "podekscytowani" ;D Sie zastanawialismy czy przed 90 minuta nie isc rowniez ;P

Ech, zawsze mowilem, ze ogladanie meczy w knajpach jest miazdzace ;D Zwlaszcza, jezeli zamiast telewizora patrzymy sobie na dupna sciane ;) (rzutniki/projektory roxx ;)).
Odpowiedz

Rasiaka powinien Janas zdjąć po I połowie, nie wiem na kij go trzymał, i co najgorsze zdjął dobrze grającego Smolarka LOL! Franek znowu się popisał, Boruc dobrze bronił, dobrze grał jeszcze Kosowski, niestety ten nieszczęsny Lampard strzelił w końcówce... eh;/ i szkoda że Żurawskiemu się kontuzja odnowiła. A miałobyć tak pięknie.
bring it on
Odpowiedz

Acrid napisał(a):
Dżemik napisał(a):Kurde, mecz ogladalem w pubie i z tej perspektywy Rasiak wcale nie gral zle.. Smile

Chyba za daleko siedziales od ekranu/rolety/telebima/czy co tam macie ;D Przeciez to jak szedl na "chama" zamiast podawac bylo widac golym okiem ;P

A ten strzał 20 metrów obok i 10 nad bramką w pierwszej połowie! A ten obrót o 360 stopni przed polem karnym angoli zrobiony w takim tępie, że każdy szanujący się zółw by go wyśmiał Wink Grzesiu rulezSmile
Ale do Lewandowskiego i tak sporo mu brakuje Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Powracając do sprawy Realu, Elvis narzekał tam gdzieś że Beckham nie ma formy czy coś, ale w ostatnim meczu strzelił pięknego gola. Może i Juninho lepiej uderza rzuty wolne, tyle że Juninho stawia na siłe, nie na technikę, w przeciwieństwie do Beckhama. Wink
bring it on
Odpowiedz

I nie zapominajmy o 2 asystach Becksa w tym meczu.. :]
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

A co powiedziecie o Lidzie Mistrzów 05/06 ?!? jakie są wasze typy na zwyciężce, - Ja osobiscie kibicuje Bayernowi Monachium to tez ich widze w finale heh Smile ale obiektywnym przeciwnikiem bedzie Chelsea, Real Madrit bądź Milan...
We Are Defenders Of The Faith...
Odpowiedz

Real w żadnym wypadku, Chelsea prędzej. Poza tym to czarny koń, czyli Artmedia Petrzalka jest moim faworytem. Smile Nieźle się sprawują w końcu.
A tak całkiem serio, to myślę, że tym razem Chelsea dojdzie do finału. A spotka się w nim z Juve.
(taki se typ z dupy, ale zobaczymy, jak będzie)
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
Odpowiedz

No ta edycja zapowiada sie bardzo ciekawie Smile Moim faworytem jest Fc Barcelona. Ale kto tak naprawde wystąpi w finale to trudno powiedzieć.
Odpowiedz

Ja obstawiałbym finał Chelsea- Barca, of kors Barca wygra Laughing Real.. myślę że dojdzie do 1/2 finału.
bring it on
Odpowiedz

Normalnie, szykuje sie hit!

Od 1992 roku termin "wirtualna gra futbolowa" zaczął silnie kojarzyć się z marką Sensible Soccer, doskonale znaną z wielu platform sprzętowych (np. Commodore Amiga, Atari ST i Super Nintendo Entertainment System). Teraz korporacja Codemasters Software tworzy odświeżoną wersję owej kultowej pozycji z myślą o komputerach osobistych klasy PC oraz konsolach Sony PlayStation 2 i Microsoft Xbox.

[Obrazek: .%5CGaleria%5CHtml%5CWiadomosci%5C178936187.jpg]

Rzecz jasna zgodnie z panującymi obecnie standardami rozgrywka zostanie umieszczona w trójwymiarowym środowisku, chociaż do dawnych czasów nawiążą postaci piłkarzy, zaprojektowane na kreskówkową modłę przy użyciu technologii cel-shading i posiadające charakterystyczne duże głowy. Ponadto ponownie zastosowany będzie unikalny sposób prezentacji boiskowych wydarzeń, gdyż wirtualna kamera ukaże stadion przesuwając się z dołu do góry i odwrotnie. Niezmieniony ma być również zręcznościowy model zabawy, gwarantujący zawsze efektowne podania, widowiskowe dryblingi i grad pięknych goli.

Developerzy zatroszczą się także o to, abyśmy nie narzekali na wybór w kwestii drużyn. Każdym zespołem pokierujemy w ramach kilku zróżnicowanych trybów rozgrywki (m.in. turniej mistrzowski, zdobywanie pucharu i liga). Zaistnieje również opcja tworzenia własnego klubu i prowadzenia go do kolejnych zwycięstw, celem odblokowywania około setki interesujących bonusów. Całość uzupełni multiplayer, który zadowoli też zwolenników zmagań sieciowych.

Rynkowy debiut nowej wersji Sensible Soccer nastąpi w drugim kwartale przyszłego roku. Poniżej demonstrujemy Szanownym Czytelnikom trzy przykładowe screenshoty.

[Obrazek: .%5CGaleria%5CHtml%5CWiadomosci%5C178936203.jpg]
[Obrazek: .%5CGaleria%5CHtml%5CWiadomosci%5C178936218.jpg]
[Obrazek: .%5CGaleria%5CHtml%5CWiadomosci%5C178936234.jpg]

© http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=22742

Mam nadzieje, ze cos z tego bedzie i to COS rozpierdoli PES, Fife i inne gnioty, nie inaczej! Zapowiada sie ciekawie, ale niestety duzo takich gier bylo,..
Odpowiedz

Ja tylko mam nadzieję, że zachowana będzie grywalność pierwotnej wersji. W co jak w co, ale SS na pewno zagram jeśli mój komputer będzie w stanie ją obsługiwać (przedpotopowy).
Cholera, ja ostatnio zacząłem bawić się obstawianie, fajna zabawa ; ). Mam nadzieję, że dzisiaj w Pucharze UEFA padną korzystne dla mnie wyniki ; ).
Odpowiedz

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Big Grin Big Grin Big Grin :

To może być TO! ze screenów wynika że główna "idea" pozostaje nie zmieniona, i o to chodzi Big Grin

SWOS rulez!

Nie inaczej!
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości