• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Piłka nozna

Jedyny klub który nie sprzedał się żadnej firmie, to chyba Barca, bo jakoś nigdy nie widziałem żadnego sponsora na ich koszulkach. I tak nic nie przebije koszulek naszych hokeistów(?) którzy są dosłownie obklejeni tym gównem.
bring it on
Odpowiedz

Ryhtyk napisał(a):Jedyny klub który nie sprzedał się żadnej firmie, to chyba Barca,

Do teraz - mają, albo będą mieć hasło "Pekin" na koszulkach.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Z tego co słyszałem to chyba nie będą miec
Odpowiedz

Tomash napisał(a):Orange ekstraklasa, era basket liga, dospel Katowice, niedługo będzie Tomasz "Tele 2" Frankowski Mad kurde pewnych rzeczy nie powinno się sprzedawać. Przecież liga mistrzów się nazywa Champions League a nie Master Card League, a i tak wszyscy kojarzą gł. sponsora z powodu reklam przed transmisjami.

o to to!
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

Tomash napisał(a):Orange ekstraklasa, era basket liga, dospel Katowice, niedługo będzie Tomasz "Tele 2" Frankowski Mad kurde pewnych rzeczy nie powinno się sprzedawać. Przecież liga mistrzów się nazywa Champions League a nie Master Card League, a i tak wszyscy kojarzą gł. sponsora z powodu reklam przed transmisjami.
Wybór: pieniądze, które daje Orange/Era/... (choć nie jest to jakaś kosmiczna suma to dla polskich klubów ma wielkie znaczenie), czy jeszcze marniejszy i biedniejszy polski futbol/koszykówka/...? Porównywanie polskich realiów do Champions League, czy Primiera Division jest moim zdaniem conajmniej nie na miejscu.
Odpowiedz

Cytat:Jaki przypał!? Pokazaliśmy, kto rządzi! Wink

Ja tylko co do tego jednego... Wystarczy jedno słowo: Grabiszyńska... Jeśli dla ciebie pokazaliście kto rządzi,zostawiając pozostałe ekipy w nieznanym im mieście na pastwe psów, niedopilnowanie by walka była honorowa-bez sprzętu, to... ech... szkoda gadać Evil or Very Mad Ilu chłopaków musiało uciekać, ilu poszło siedzieć a niektórzy nawet Sad
Odpowiedz

^ Znasz takie coś, jak ironia?
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
Odpowiedz

Elvis napisał(a):^ Znasz takie coś, jak ironia?

To mi nie wygląda i nie wyglądało na ironie. Ale jeśli się myle to zwracam honor.
Żeby nie było-szanuje i lubie Śląska-z powodu waszych ciepłych stosunków z Zagłębiem. Ale ta ustawka to ogromna krecha na historii waszej chuliganki. (Dez)Organizacja tej ustawki to same błędy...
Odpowiedz

Dresik napisał(a):
Elvis napisał(a):^ Znasz takie coś, jak ironia?

To mi nie wygląda i nie wyglądało na ironie. Ale jeśli się myle to zwracam honor.

Aha. Może i niezupełnie wygląda na ironię...
Jak już przy tym jesteśmy - nie wiem, jakimi prawami rządzą się takie "akcje", ale - mówię teraz na poważnie - to wydarzenie to głupota i masakra. Są ustawki w ustronnych miejscach na których piorą się zdecydowani na to ludzie. I takie coś jest OK, w końcu chcesz - przychodzisz, nie chcesz - nie przychodzisz. Natomiast zadyma na jednej z głównych ulic, latanie po okolicy w poszukiwaniu przeciwnika czy - zwłaszcza - używanie noży czy tasaków to ewidentne przegięcie.
Kill them all
Kill them all
And mute their ways
Odpowiedz

Coś pominąłem? Nie za bardzo wiem o jakim wydarzeniu piszecie. Można prosić o wyjaśnienie?
Odpowiedz

Kamael napisał(a):
Wybór: pieniądze, które daje Orange/Era/... (choć nie jest to jakaś kosmiczna suma to dla polskich klubów ma wielkie znaczenie), czy jeszcze marniejszy i biedniejszy polski futbol/koszykówka/...? Porównywanie polskich realiów do Champions League, czy Primiera Division jest moim zdaniem conajmniej nie na miejscu.

Tu nie chodzi o poziom, tylko o coś takiego co się nazywa przyzwoitość, szacunek dla pewnych nazw, barw. Ta durna nazwa firmy w nazwie dru żyny/ligi i tak mało kogo zachęci do powiedzmy kupna telefonu, a na pewno nie bardziej niż reklama na stadionie, czy w TV przed meczem, o to mi chodziło.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

A mi nie chodziło o poziom, a o budżety polskich klubów. Nie mają one zbyt wielkiego wyboru i na zmiany nazw muszą się godzić.
Odpowiedz

warsadal napisał(a):TRZYMAĆ KCIUKI!! LECH LIDEREM!! :D

Kurna, wykrakales, ponoc ladny mecz byl ;)
Odpowiedz

Acrid napisał(a):
warsadal napisał(a):TRZYMAĆ KCIUKI!! LECH LIDEREM!! Big Grin

Kurna, wykrakales, ponoc ladny mecz byl Wink
Człowieku.. nie masz pojęcia.. zawał był bliski, kiedy w 90 minucie Bukalski strzelił na 3:2 Big Grin Ale UDAŁO SIĘ!! Jesteśmy najlepsi! Aż do zakończenia jutrzejszego meczu Wisły, mogę czuć się kibicem lidera (Orange Big Grin) ekstraklasy ! Coś pięknego Smile
Kamael: podtrzumujesz opinię, że Lech i Odra to drużyny o podobnym potencjale? Wink I że Lech będzie 11 w tabeli na koniec sezonu? Wink
Odpowiedz

Kamael napisał(a):Coś pominąłem? Nie za bardzo wiem o jakim wydarzeniu piszecie. Można prosić o wyjaśnienie?

Swego czasu był we Wrocławiu meczyk Śląsk Wrocław - Arka Gdynia, czyli dwóch "kochających się" Wink ekip. Zjechali też ludzie zaprzyjaźnieni obu klubów (z Poznania, Krakowa etc). No i doszło do bijatyki na ul. Grabiszyńskiej - jednej z większych ulic we Wrocku. Pewnie widziałeś w TV, jak kibole leżą na chodnikach, a gliniarze ich pilnują. Jeszcze zanim ich złapali, to "ekipa" Śląska wyszukiwała oponentów w okolicy. No i tak też się złożyło, że jakiś gostek - zdaje się, że z Poznania - dostał tasakiem i zszedł z tego świata. Jego zabójcę nawet złapali, ale wypuścili z aresztu, bo "nagranie video nie jest wystarczającym dowodem w sprawie". :?
Kill them all
Kill them all
And mute their ways
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości