- Liczba postów:
- 315
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Jedyny klub który nie sprzedał się żadnej firmie, to chyba Barca, bo jakoś nigdy nie widziałem żadnego sponsora na ich koszulkach. I tak nic nie przebije koszulek naszych hokeistów(?) którzy są dosłownie obklejeni tym gównem.
bring it on
- Liczba postów:
- 3,040
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
Z tego co słyszałem to chyba nie będą miec
- Liczba postów:
- 929
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
Tomash napisał(a):Orange ekstraklasa, era basket liga, dospel Katowice, niedługo będzie Tomasz "Tele 2" Frankowski
kurde pewnych rzeczy nie powinno się sprzedawać. Przecież liga mistrzów się nazywa Champions League a nie Master Card League, a i tak wszyscy kojarzą gł. sponsora z powodu reklam przed transmisjami.
o to to!
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
- Liczba postów:
- 393
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
^ Znasz takie coś, jak ironia?
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
- Liczba postów:
- 393
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Dresik napisał(a):Elvis napisał(a):^ Znasz takie coś, jak ironia?
To mi nie wygląda i nie wyglądało na ironie. Ale jeśli się myle to zwracam honor.
Aha. Może i niezupełnie wygląda na ironię...
Jak już przy tym jesteśmy - nie wiem, jakimi prawami rządzą się takie "akcje", ale - mówię teraz na poważnie - to wydarzenie to głupota i masakra. Są ustawki w ustronnych miejscach na których piorą się zdecydowani na to ludzie. I takie coś jest OK, w końcu chcesz - przychodzisz, nie chcesz - nie przychodzisz. Natomiast zadyma na jednej z głównych ulic, latanie po okolicy w poszukiwaniu przeciwnika czy - zwłaszcza - używanie noży czy tasaków to ewidentne przegięcie.
Kill them all
Kill them all
And mute their ways
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Coś pominąłem? Nie za bardzo wiem o jakim wydarzeniu piszecie. Można prosić o wyjaśnienie?
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
A mi nie chodziło o poziom, a o budżety polskich klubów. Nie mają one zbyt wielkiego wyboru i na zmiany nazw muszą się godzić.
- Liczba postów:
- 393
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Kamael napisał(a):Coś pominąłem? Nie za bardzo wiem o jakim wydarzeniu piszecie. Można prosić o wyjaśnienie?
Swego czasu był we Wrocławiu meczyk Śląsk Wrocław - Arka Gdynia, czyli dwóch "kochających się"

ekip. Zjechali też ludzie zaprzyjaźnieni obu klubów (z Poznania, Krakowa etc). No i doszło do bijatyki na ul. Grabiszyńskiej - jednej z większych ulic we Wrocku. Pewnie widziałeś w TV, jak kibole leżą na chodnikach, a gliniarze ich pilnują. Jeszcze zanim ich złapali, to "ekipa" Śląska wyszukiwała oponentów w okolicy. No i tak też się złożyło, że jakiś gostek - zdaje się, że z Poznania - dostał tasakiem i zszedł z tego świata. Jego zabójcę nawet złapali, ale wypuścili z aresztu, bo "nagranie video nie jest wystarczającym dowodem w sprawie". :?
Kill them all
Kill them all
And mute their ways