09-16-2005, 02:53 PM
Ryhtyk napisał(a):Dżemik napisał(a):1.Ani Owen, ani Figo nigdy nie byli rozgrywajacymi.. :> Od tego mamy Zidane'a i Gutierreza..Nie chodziło mi o to że oni są rozgrywającymi, poprostu stwierdziłem że nie mają rozgrywającego, bo gdy Zidane pauzuje, drużyna się sypie.
Ok.. No to jak juz powiedzialem- mamy jeszcze Guti'ego..

Ryhtyk napisał(a):Cytat:2.Robinho to nasz najlepszy zawodnik w 3 ostatnich meczach..Tak, tylko nie wiem dlaczego Perez sciąga same indywidualności, przydałby mu się np. taki Vieira, którego sciągneli do Juve
E, gdyby Perez sciagnal Vieire, to wszyscy by mu zarzucali, ze kontynuuje polityke 'galacticos' i twierdzili, iz Patrick to kolejny zakup czysto komercyjny..
Zreszta rok temu Vieira prawie podpisal kontrakt z Realem, niestety w ostatniej chwili sie wycofal.. W zimie kupilismy Gravesena, ktory doskonale sobie radzil, wiec teraz kupno francuza nie mialoby wielkiego sensu..
Ryhtyk napisał(a):Cytat:LM- Pieniadze postawilbym na Chelsea i Juve..W sumie dla mnie byłby świetnie gdyby Juve wygrało, ew. Milan.
Milan (i Chelsea) prezentuja antyfutbol, dlatego mam nadzieje, ze ich przygoda w LM zakonczy sie bardzo szybko.. Jesli Real odpadnie, kibicowac bede Juve i Betisowi (a nawet moze i Barcelonie

![[Obrazek: avatar0cn.jpg]](http://img277.imageshack.us/img277/3862/avatar0cn.jpg)