Dzizas, kurwa, ja pierdole! ;\
Po ogloszeniu powolan dla bramkarzy bylem oczarowany. Myslalem, ze Janasa olsnilo. Na 99% grac bedzie tylko 1szy bramkarz, zatem zabranie 2 mlodych golkiperow, ktorzy beda decydowac o przyszlosci naszej pilki, uznaje za swietne posuniecie.
Obroncy- tutaj troche gorzej, bo zamiast Dudki zabralbym jednak Bronowickiego. Ale ok, nie jest zle.
Pomoc- no kurwa! ;\ Co tam robi Mila, Radomski, Giza i Gorawski (kiedy on ostatni raz gral w kadrze? na Ukrainie? w klubie tez grzeje lawe)? Gdzie Szala? Gdzie Burkhardt i Blaszczykowski? Szala jest w 150razy lepszej formie niz Radomski. Skoro Janas zabiera Giza, Mile, czy Brozka, bo to rzekomo przyszlosc polskiej pilki, to gdzie sie do jasnej cholery podziali Burhardt i Blaszczykowski? Marcin podobno nie pojedzie na MS, bo jest zbyt chimeryczny i nie ma sil na 90 minut. W morde, Giza nie dosc, ze jest 2 razy slabszym pilkarzem, to na dodatek wahania formy ma jeszcze czestsze niz MArcin. O tym jak kondycyjnie wyglada Kosowski nikomu tez chyba mowic nei trzeba. ALe on jedzie.
Atak- Brak powolania dla Franka, jeszcze moge zrozumiec. Stracil forme w zlym momencie, mial pecha. Natomiast powolania dla Brozka uwazam za jakis akt desperacji ze strony Janasa. W razie jak mu nie pojdzie na MS, to bedzie mogl powiedziec, ze budowal kadre dlugofalowo i stad powolania dla Jelenia i Pawla.
Ogolnie powolania uznaje za kpine z polskich kibicow. Moze i jestem pesymista, ale z taka kadra to my na MS nie mamy w ogole co sie pokazywac.
Ambivalent napisał(a):Mysle ,ze Smolarek moze pojsc do ataku. Janas powiedział ,ze to telewizja rozdzielila ich na pozycje ,on podał tylko nazwiska, wiec... 
Jesli Smolarek pojdzie do ataku, to kto bedzie gral na prawej flance? Gorawski? Jeez, alez mnie Janosik zalamal.