• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Piłka nozna

Jestem zapalonym kibicem piłkarskim...bez tego nie moge zyc.Futbol to dla mnie kwintesencja sportowej rywalizacji, walki, zmagań z własnymi słabościami no i takie tam...Kibicuje Górnikowi Zabrze, Wiśle kraków( Niestety chyba dream-team sie rozpadnie i na lige mistrzow poczekamy 70 lat.. Sad )Fc barcelonie i juventusowi Turyn.. A wy??
...I kissed you goodbye on the N109 I choked as I watched the bus go...
Odpowiedz

Real Madryt- od czasow ataku Suker- Mijatovic.. Big Grin Ahh ten mecz z Juve w finale CL w '98.. =)

Jagiellonia Bialystok- wielkim ich fanem nie jestem.. ale miejscowy klub wiec na mecze chodze..

Tarnovia Tarnow- jw.. ale na meczach bywam rzadziej.. =(
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

nienawidze piłki nożnej.

WG mnie to sport dla debili, bez obrazy chłopaki Big Grin
Green Day to mój ulubiony zespół
Odpowiedz

Pete_Doherty_89 napisał(a):Jestem zapalonym kibicem piłkarskim...bez tego nie moge zyc.Futbol to dla mnie kwintesencja sportowej rywalizacji, walki, zmagań z własnymi słabościami no i takie tam...K

Szkoda tylko, że na poziomie zawodowym tak wypaczony...
Skippy™
all rights reserved

"When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him..."
Odpowiedz

Takkk... to ja od jakiś 2, może 3 lat wiernie kibicuje... Dynamu Kijów! Nie ma to jak liga naszych wschodnich sąsiadów Wink
"Matplaneta zróżniczkuje, przecałkuje, spierwiastkuje. My kosmici Pi i Sigma dwa matplanetyczne znaki..."
Odpowiedz

mój ojciec nadrabia za mnie więc luz :]
Mind.In.A.Box :* :* :*
Odpowiedz

W Polsce - Odra Wodzisław (1 liga)
Poza tym od paru ładnych lat wiernie kibicuję najlepszemu klubowi jakim jest Manchester United, a przy tym i reprezentacji Anglii. Ogólnie to uwielbiam futbol angielski (w ogóle to ten kraj bardzo lubię, bo przecież muzykę mają najlepszą).
Nie trawię piłki włoskiej i niemieckiej.
Odpowiedz

rywalizacja sportowa O PIENIĄDZE? :?

ja tu nic ciekawego nie widze poza przekupionymi meczami.... i kupą kasy za bieganie po boisku.....
Być to nic trudnego... Trudniej jest przetrwać...
Odpowiedz

Kiedyś chodziłem do klubu za małolata Smile ale później przyszedł czas na inne zabawy, interesują mnie tylko mecze reprezentacji Smile to uwielbiam, reszty nie oglądam
www.shox.pl My Site
Ruda z moich snów ...
[Obrazek: ruda.jpg]
Odpowiedz

Tomash masz rację, że lepiej grać wtedy sie kondycha wyrabia, za czasów jak biegałem po boisku nie miałem z nią problemów, dopiero stojąco-siedzący tryb życia takowe powoduje Smile
www.shox.pl My Site
Ruda z moich snów ...
[Obrazek: ruda.jpg]
Odpowiedz

"...mimo ze reprezentacja wpędza w rozpacz,
naród marzy o zwyciestwach na mistrzostwach,
więc miejmy wdziecznosc dla naszych piłkarzy,
oni zrobia wszystko bysmy długo mogli jeszcze marzyc..."
jak to pieknie ująl pewien hip-hop'owiec... Smile
Searching... Seek and Destroy!!!
Odpowiedz

Futbol kocham!!!Real Madryt rządzi niepodzielnie!!

Na polską ligę i reprezentację patrzec nie mogę, bo mnie zawsze nagły odruch wymiotny bierze Angry Angry

Ulubiony piłkarz: Zinedine Zidane oczywiście, szkoda tylko że w 2007 kończy karierę...
Ten dzień to kompletna strata makijażu...
Odpowiedz

jako male dziecko bylam zapalony kibic i z tata ogladalam ...ale teraz juz mi przeszlo ..c zasami cos obejrze ale tylko jakies wazniejsze mecze
cale zycie na debecie
Odpowiedz

Ja tam kibolem zawsze byłem, jestem i będę Big Grin

LECH POZNAŃ!!
WARTA POZNAŃ!!
Odpowiedz

A te kluby nie maja przypadkiem ze soba kosy? Rolleyes
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 17 gości