- Liczba postów:
- 428
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
jestes biedny i ubogi jak wyruchana twoja stara
- Liczba postów:
- 428
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
twoja stara aktualnie nie posiada zadnych łatek
rozwój twojej starej zatrzymał sie na wersji 0.9 beta
- Liczba postów:
- 267
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Oglądałem wczoraj mecz INTER - L'pool zamiast "naszego" meczu na TVP.
Poprostu widać było z jakim nastawieniem wyszedł Inter - wygrać za cholere! Ale co z tego, jeśli L'pool ma b. dobrą obronę i ANI razu tak naprawdę Reina nie był zagrożony. Ibrahimovic błyszczał geniuszem, ale tą świeczke zgasiło naprawde cudowne dziecko Torres cudownym strzałem. Osobiście byłem pewien awansu The Reds, ale że Inter u siebie przegra? Za cholere...
4 drużyny ligi angielskiej na 8 w ćwierć finale. Prawdopodobieństwo, że wypadną na siebie drużyny z Angli wynosi 1/4 i tak napewno się stanie. Dam sobie głowe uciąć, że trofeum trafi na wyspy. finito...
Drifting
In the Air
Above a Cold Lake...
- Liczba postów:
- 3,622
- Liczba wątków:
- 39
- Reputacja:
-
-3
jak dla mnie to inter wyszedl na boisko z nastawieniem na gre na 0-0
- Liczba postów:
- 267
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
balzac napisał(a):A ja będę miał ubaw jeśli angole w tym roku nie będą mieli champions league
Ja wtedy padne z zażenowania i śmiechu.
Niby kto może wygrać?!
- Fenerbacze?!!!!! Pokonali Seville - ok. Ale nic pozatym, u siebie dają rade, ale jak przyjadą na takie np, Anfield albo Emirates to bedzie masakra.
- Barcelona?!!!!! Dla mnie ta drużyna to śmiech w tym sezonie i ogólnie, to co, się dzieje w hiszpańskiej lidze. Forma jak sinusoida, kompletnie nie można powiedzieć jak grają... Gracze robią sobie jaja na boisku, naprawde dobry piłkarz - Messi, ma kontuzje. Żadnych szans.
- Schalke?!!!! Chociaż, może, ale cud jak wygrają...
- Roma... Taaak, Roma. Dla mnie obok angielskich drużyn pretendent do tytułu.
Drifting
In the Air
Above a Cold Lake...
- Liczba postów:
- 267
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Ja bym się kłócił, czy nie należała się czerwona kartka. Chciałbyś dostać w taki sposób w stope albo łydke? Napewno nie. Mimo iż ten atak się nie udał sam w sobie był groźny dla zdrowia i za to czerwień. Tak pozatym to chyba miał w świadomości Inter, że The Reds będą chcieli wykorzystać każdy błąd, faul, podmuch wiatru na swoją korzyść.
W UEFA odpadł T'ham i Everton po karnych... żal jak cholera. Ale 7 drużyn angielskich w pucharach to widocznie za dużo...
Drifting
In the Air
Above a Cold Lake...
- Liczba postów:
- 2,058
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Tak, tylko nie weim czy zauważyłeś, że oboje weszli z wyprostowaną nogą i to anglik trafił włocha. Burdisso nawet go nie dotknął, tak więc kartka się należała, ale nie temu co trzeba.
- Liczba postów:
- 267
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
W sumie to masz racje. Sprawa bardzo dyskusyjna, nie mniej jednak awans się należał The Red's.
Drifting
In the Air
Above a Cold Lake...
- Liczba postów:
- 3,230
- Liczba wątków:
- 216
- Reputacja:
-
0
Wyniki losowania par ćwierćfinałowych LM:
Arsenal Londyn - Liverpool FC
AS Roma - Manchester United
Schalke 04 Gelsenkirchen - FC Barcelona
Fenrbahce Stambuł - Chelsea Londyn
Łee, nic ciekawego. No w sumie, obejrzalbym Rome Vs ManU.