05-15-2006, 09:24 PM

Przed chwilą była reklama etopiryny z Kłosem.
Panie Tomku, komu pan dedykuje swoją pierwszą bramkę zdobytą na mundialu?...
heh

balzac napisał(a):
Przed chwilą była reklama etopiryny z Kłosem.
Panie Tomku, komu pan dedykuje swoją pierwszą bramkę zdobytą na mundialu?...
heh
Cytat: I przynajmniej nie popelnil takiego bledu co 4 lata temu Boniek, gdy powiedzial, ze graja wszyscy zawodnicy co grali w eliminacjach i w efekcie dostali sie do kadry ci, ktorzy stracili forme.To był Engel, którego szanuje
Cytat: mila nie gra nawet w rezerwach i jest jak dla mnie najgorszym frajerem w kadrze(tutaj podejrzewam potajemny związek gejowski z treneremto chyba jakieś gejowskie trio Rasiak-Mila-Janas)
balzac napisał(a):Giza - typowy średniak w OE. Wolałbym Surmę, ktory dobrze sobie ostatnio radzi i bardziej stylem gry przypomina Szymka, no bo w koncu ma byc alternatywa dla Szymka.
Ramone napisał(a):Ehhh....to będzie finał...
franek napisał(a):e, mi tam sie kadra podoba. mila jest frajerem, ale przynajmniej sie stara chlopak. to jest taki nasz gattuso, jakby powiedzial szaranowicz - nie ma umiejetnosci, ale nadrabia to przynajmniej walka.
Cytat:tak samo lepszy rasiak niz obecny frankowski lub sosin.
Cytat:no sorry, ale inni napastnicy procz moze sagana to nie strzelili nawet tym wyspom owczym.
Cytat:oczywiscie, saganowski jest w niezlej formie, ale po prostu za pozno zostal powolany. druzyna to nie takie hop-siup - zagral bodajze dwa mecze w reprezentacji
Cytat:No i co ? Franek nie strzelil gola nawet wyspom Owczym. Sosin tez sie nie popisal, ogolnie rzecz biorac smieszylo mnie w ogole jego powolanie. Liga cypryjska ? toz to prawie jak Wyspy Owcze.
Przemek87 napisał(a):Dajcie spokój Janasowi , wkurza mnie jak tak wszyscy udają znawców. Paweł wie lepiej co robi. Jedyny bład to to że dudka zostawił....
warsadal napisał(a):Smuda w Lechukurwa :?