- Liczba postów:
- 267
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Ale kurwa mać mecz na Stamford Bridge!!!
Szlag z wynikiem, ale mecz zapamiętam.
Drifting
In the Air
Above a Cold Lake...
- Liczba postów:
- 1,555
- Liczba wątków:
- 29
- Reputacja:
-
0
Ech nie bardzo rozumiem gry na 4-5-1 ech powinni grać na 4-4-2. Dobrze że wszedł Ronaldo ale czemu Korwa za Rooneya ? Giggs dziś słabo grał trzeba było go zmienić. Tevez też powinien grać od pierwszych minut, a może do końca sezonu byli byśmy spokojni. Ech ale mecz naprawdę ciekawy i przynajmniej na koniec sezonu będą emocje.
- Liczba postów:
- 1,555
- Liczba wątków:
- 29
- Reputacja:
-
0
Wkurwiają mnie też takie nie potrzebne zmiany jak Rooneya.
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
SAF pewnie chciał dać mu trochę odpocząć przed meczem z Barcą i się przeliczył. Generalnie powinni grać dwoma napastnikami, jak dotychczas, bo takie kombinowanie w ostatnim momencie jak widać efektów zbyt dobrych nie daje.
- Liczba postów:
- 1,555
- Liczba wątków:
- 29
- Reputacja:
-
0
Właśnie mi o to chodzi, szczególnie przy przeciwniku tak groźnym jak Chelsea. No i efekt są ale dobra koniec użalania się, jeszcze dwa mecze.
- Liczba postów:
- 267
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Przecież Rooney doznał kontuzji, podejże pachwiny. Przez większość meczu trzymał się za podbrzusze właśnie. Sędzie mnie z tym karnym strasznie zdenerwował, ale jednak miał racje... Ja chyba rozumiem myśl SAF'a... Stworzył dwa zespoły na dwa arcy ważne mecze ( dziś "The Blues", we storek Barcelona ). Londyńczycy mieli strasznego fuksa pod sam koniec, pierońskiego fuksa, aż nieprawdopodobnego.
Drifting
In the Air
Above a Cold Lake...
- Liczba postów:
- 1,995
- Liczba wątków:
- 32
- Reputacja:
-
0
Chujowy dzień na maksa pod względem sportowym.
Manu remisuje i niepotrzebnie komplikuje kwestię mistrzostwa. Lech przegrywa w Krakowie mecz i wicemistrzostwo zarazem.
- Liczba postów:
- 3,016
- Liczba wątków:
- 65
- Reputacja:
-
0
jakiś młodzian z ległej pojechał wisłe
- Liczba postów:
- 267
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Wooooooooohoooooooooo!!!!!
Piękny gol Scholsa!!!!!!!
Ale nerwy były jak cholera.
Drifting
In the Air
Above a Cold Lake...
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Piękna gra, takiej oczekiwałem. W sumie dla Barcy najniższy wymiar kary. Jeśli obrona nawet bez Vidica gra bezbłędnie i jest praktycznie nie do przejścia, to to mówi samo za siebie. Jeśli z przodu nawet bez Rooneya zespół gra doskonale, to to mówi jeszcze więcej. Nie widzę innej opcji, jak wygrana w finale. Choć w sumie z drugiej strony może nie ma się co podniecać, bo w końcu Barca z czwórki półfinalistów jednak obecnie jest w najsłabszej formie.