08-25-2007, 09:42 PM
The Stig napisał(a):Gdyby nie fakt ze sezon 07-08 zagrają w pucharku UEFA to jebli by LM
ROTFL.
![[Obrazek: gieksaflaga2.gif]](http://gks-katowice.pl/zdjecia/gify/gieksaflaga2.gif)
The Stig napisał(a):Gdyby nie fakt ze sezon 07-08 zagrają w pucharku UEFA to jebli by LM
Ghost_82 napisał(a):Gdyby Bayern był teraz w LM z pewnością byłby zaliczany do grona faworytów. Już dawno chyba nie mieli takiej paki jak teraz.I wszystko pięknie, tyle że 'taka paka' do LM zakwalifikować się nie dała rady. No cóż, może za rok
Cytat:ale dla mnie to nadal zespół, który ewentualnie może zakwalifikować się do LM - ot taki lepszy przeciętniak na pierwszą turę rozgrywek pucharowych...
Cytat:Bo jakby nie patrzeć, Bundesliga to już nie to co kiedś. Bez zespołów klasy BVB( w przeszłości), na ten przykład, nie sztuka tam wygrywać...
Ghost_82 napisał(a):Napewno na dzień dzisiejszy liga niemiecka jest o wiele ciekawsza niż włoska.Roma, Inter, Milan i Juventus, to zespoły które grają w zupełnie innym stylu, który określają stereotypy włoskiej piłki nożnej. Chociażby ze względu na dużą liczbę argentńskich, francuskich i brazylijskich zawodników.
Ghost_82 napisał(a):Napewno na dzień dzisiejszy liga niemiecka jest o wiele ciekawsza niż włoska.Ciekawsza na pewno - za to niestety słabsza.
Eulogy napisał(a):Roma, Inter, Milan i Juventus, to zespoły które grają w zupełnie innym stylu, który określają stereotypy włoskiej piłki nożnejNie wiem czy dobrze rozumiem ( jestem po kilku browarach) ale wlasnie głownie dzieki wymienionym przez ciebie zespołom wloska piłka ma takl chujową opinie.
Cytat:Nie wiem czy dobrze rozumiem ( jestem po kilku browarach) ale wlasnie głownie dzieki wymienionym przez ciebie zespołom wloska piłka ma takl chujową opinie.I właśnie mnie to dziwi, zważywszy na fakt, że gdy po ostatnich półfinałach i finałach LM, rossoneri dostali zastrzyk 'wiernych' 'kibiców', podziwiających ich grę od 15 lat, krytyka nieco zelżała. No ale cóż, najważniejsze to konsekwentnie robić swoje, czyli grać i wygrywać...
Eulogy napisał(a):I właśnie mnie to dziwiAle co cie dziwi? Włoska piłka była i jest nadal nudna jak biegunka na kacu. Pojedyncze dobre czasem spotkania z udziałem włoskich druzyn nie zmienią tego.
Eulogy napisał(a):Ghost_82 napisał(a):Gdyby Bayern był teraz w LM z pewnością byłby zaliczany do grona faworytów. Już dawno chyba nie mieli takiej paki jak teraz.I wszystko pięknie, tyle że 'taka paka' do LM zakwalifikować się nie dała rady. No cóż, może za rok.
Eulogy napisał(a):Jak na razie pogrywają w Bundeslidze. Na moje oko potężny Bayern załamał się po czasach Elbera. Teraz co prawda mają Ribery'ego i Toniego, 3 kolejki w lidze bez straty gola, ale dla mnie to nadal zespół, który ewentualnie może zakwalifikować się do LM - ot taki lepszy przeciętniak na pierwszą turę rozgrywek pucharowych...
Bo jakby nie patrzeć, Bundesliga to już nie to co kiedś. Bez zespołów klasy BVB( w przeszłości), na ten przykład, nie sztuka tam wygrywać...
Eulogy napisał(a):Roma, Inter, Milan i Juventus, to zespoły które grają w zupełnie innym stylu, który określają stereotypy włoskiej piłki nożnej. Chociażby ze względu na dużą liczbę argentńskich, francuskich i brazylijskich zawodników.
Eulogy napisał(a):W takim razie jedyne co może dziwić, to moja niezmienna, od bardzo długiego już czasu, sympatia dla AC Milan i Paolo Maldiniego. : )
The Stig napisał(a):póki co to nadal jest groźna drużyna piłkarska, a w tym sezonie jedna z najmocniejszych w europieStig zamknij dupe, na razie wygrali trzy mecze w bundeslidze , którą przeca trudno uznac za lige silną. Niech tak pograją cały sezon albo zdobędą puchar UEFA to wtedy sie tak napinaj, a teraz juz zamknij ryja.
The Stig napisał(a):czy mi sie zdaje, czy ty uwazasz ze FCB nie zdobedzie mistrzostwa w Bundeslidze ? jesli tak uwazasz to ja juz nie mam sił do ciebie.Idąc twoim tokiem rozumowania to Legia juz ma mistrza a Znicz Pruszków jest juz pierwszoligowcem?