Cytat:Pokaż mi bardzo proszę, gdzie tak napisałem. Nigdzie? To myśl jak piszesz.
Sorry, ale tak to piszesz, jakby się nic złego nie stało, a Bełchatow rozegrał naprawde dobry mecz. A rozegrał jeden z najgorszych jakie przyszło mi oglądać.
Cytat:No właśnie. "Godnie". Dlaczego uważasz, że porażki Wisły z Gruzinami były bardziej "godne" od zwycięstwa GKSu z Gruzinami? Zupełnie nie łapię logiki twojego spojrzenia na sprawę.
A gdzie ja tak napisałem

Wisła przegrała z gruzinami, i nie należy tego pochwalać, ale niech Bełchatów chociaż osiągnie to co Wisła, to pogadamy.
Cytat:Geeez, znowu. NIKT nie chwali Bełchatowa ani Zagłębia- ale twierdzenie, że występy Wisły i Legii w ostatnich latach były lepsze jest nieporozumieniem.
Po pierwsze, powiedz mi, gdzie ja napisałem, że Legia miała dobre występy

Po drugie, twierdzenie, że w poprzednich latach Wisła nic nie pokazała, jest tym bardziej nieporozumieniem. Niech chociaż jeden zespół rocznie się tak zaprezentuje, to będe zadowolony.
Cytat:Zważ na fakt, iż Zagłębie nie było rozstawione. I trafiło oczywiście na mocnego rywala. Wiesz, jaki jest budżet wicemistrzów Rumunii? 35mln euro. A wiesz jaki Zagłębia? Około 25mln zł.
I czym się podniecasz. Steaua ma już swoje dobre lata daleko za sobą. Dziś to jest średni zespół, z którym można wygrać. Tym bardziej było to widać w pierwszym meczu, gdyby Zagłębie zagrało jak na mistrza Polski przystało, to poradziliby sobie. I nie gadaj mi tu o budżecie, bo pieniądze nie grają. A najlepiej pokazała to Wisła i Groclin, wygrywając z owiele silniejszymi zespołami. A niestety Zagłębie zagrało słabiutko na tle słabo dysponowanych rumunów.
Cytat:"Se" nie daruje. Zwłaszcza, że bronię naszych tegorocznych reprezentantów tylko w odpowiedzi na twoje bałwochwalcze, bezkrytyczne podejście do Wisły i Legii. I tak się nie burz na każdą krytykę, bo to śmiesznie wygląda.
Poraz kolejny nie wiem z jakich powodów przytaczasz tutaj Legie

Przecież mówiłem, że Legia grała słabo i w cale nie należy do zespołów, które grały dobry futbol. Ale jak widać nie wszystkiego czytałeś. Więc za nim zaczniesz mnie cytować przeczytaj wszystko.