05-03-2007, 04:29 PM
Teraz Barcelonie i MU pozostało tylko walczyć o tytuł mistrza kraju i o puchar. I mam nadzieje, że Barca osiągnie ten cel, a MU akurat mnie nie interesuje i wszystko mi jedno kto tam wygra
Ale już się nie moge doczekać następnego sezonu. Barca latem szykuje poważne zmiany w składzie. I jeśli wszystko dobrze pójdzie, to Barca przystąpi do następnego sezonu w ciekawym składzie
A oto lista życzeń Barcy:
Obrona
- Gabriel Milito (Saragossa)
- Garay (Racing)
- Andrade (Deportivo)
- Christian Chivu (Roma)
Pomoc
- Daniele De Rossi (Roma)
- Xabi Alonso (Liverpool)
- Wesley Sneijder (Ajax)
- Christian Poulsen (Sevilla)
Atak
- Diego Milito (Saragossa)
- Nicola Zigic (Racing)
- Arjen Robben (Chelsea)
- Franc Ribery (Marsylia)
W przypadku odejścia Eto'o, klub będzie sie strarał ponownie pozyskać Thierry'ego Henry. Na liście życzeń znajduje sie również Diego Forlan, ale on by był brany pod uwage, gdyby Gudjohnsen chciał odejsć.
Tak więc zapowiada się ciekawie. Tylko pytanie ile z tych transferów może wypalić.

Ale już się nie moge doczekać następnego sezonu. Barca latem szykuje poważne zmiany w składzie. I jeśli wszystko dobrze pójdzie, to Barca przystąpi do następnego sezonu w ciekawym składzie

A oto lista życzeń Barcy:
Obrona
- Gabriel Milito (Saragossa)
- Garay (Racing)
- Andrade (Deportivo)
- Christian Chivu (Roma)
Pomoc
- Daniele De Rossi (Roma)
- Xabi Alonso (Liverpool)
- Wesley Sneijder (Ajax)
- Christian Poulsen (Sevilla)
Atak
- Diego Milito (Saragossa)
- Nicola Zigic (Racing)
- Arjen Robben (Chelsea)
- Franc Ribery (Marsylia)
W przypadku odejścia Eto'o, klub będzie sie strarał ponownie pozyskać Thierry'ego Henry. Na liście życzeń znajduje sie również Diego Forlan, ale on by był brany pod uwage, gdyby Gudjohnsen chciał odejsć.
Tak więc zapowiada się ciekawie. Tylko pytanie ile z tych transferów może wypalić.