11-05-2005, 11:55 AM
Cytat:Ano, myślę, że gwiazdorstwo jest w tej drużynie zauważalne już na pierwszy rzut oka, więc nie bardzo rozumiem Twoje zdziwienie ; ). Siłą rzeczy piłkarze Realu zawsze będą na świeczniku i bardzo krytycznie będą oceniani.
Fakt, że podobne gwiazdorstwo pojawiło się w MU (patrz: Cristiano Ronaldo), ale mam nadzieję, że szybko uda się coś z tym zrobić.
To zalezy co rozumiesz pod pojeciem 'gwiazdorstwo'.. To jakies pejoratywne okreslenie? Zawodnicy Realu to gwiazdy, czolowka najlepszych pilkarzy globu, ale nie sa 'gwiazdorami' (moze oprocz Becksa), wiec nie wiem dlaczego porownujesz ich do C. Ronaldo..
Cytat:Dżemik b.dawno temu napisał(a):za rok Jaga w ekstraklasieA niech Cie, całkiem realne
Lubie, gdy mi tak slodzicie..

Cytat:Jezeli Barca utrzyma taka forme, to ten mecz dla Realu fatalnie sie skonczy, zwlaszcze, ze napewno nie zagra Ronaldo.. za 15 dni bedziesz tego swiadkiem
A skad masz takie info? Najprawdopodobniej Ronaldo bedzie mogl grac 19 listopada.. Inna sprawa, ze jakos mi sie nie chce wierzyc, iz odzyska od razu forme sprzed kontuzji..
![[Obrazek: avatar0cn.jpg]](http://img277.imageshack.us/img277/3862/avatar0cn.jpg)