11-16-2006, 09:59 PM
balzac napisał(a):Swoją drogą klubem który ma najwięcej wrógów jest Legia, za co ich tak nie lubią?
Bo wiadomo,miszczom się zazdrości.
balzac napisał(a):Swoją drogą klubem który ma najwięcej wrógów jest Legia, za co ich tak nie lubią?
raf667 napisał(a):A co to ma do rzeczy?R_amze_S napisał(a):Uzasadnij.
(L)egia-wiadomo,miszcz Polski,pierwsza liga
GKS-trzecia liga![]()
![]()
![]()
![]()
raf667 napisał(a):Bo wiadomo,miszczom się zazdrości.R O T F L
raf667 napisał(a):balzac napisał(a):Swoją drogą klubem który ma najwięcej wrógów jest Legia, za co ich tak nie lubią?
Bo wiadomo,miszczom się zazdrości.
R_amze_S napisał(a):A teraz mozesz wypierdalać na swoją wiochę koło Zakroczyna.
raf667 napisał(a):Hm,moze sie ustosunkujesz do tego co napisałem...?R_amze_S napisał(a):A teraz mozesz wypierdalać na swoją wiochę koło Zakroczyna.
Spierdalaj do Odbytkowa jebaku.
Ghost_82 napisał(a):Pierw proponuje zapoznaś się z ortografią miszczu
balzac napisał(a):Są kibice GKS-u, jest kibic Lecha, hmm jset tu ktoś za Widzewem?
franek napisał(a):http://video.google.pl/videoplay?docid=-...8&q=kibole
http://video.google.pl/videoplay?docid=-...owy+w+toku
te dwa filmiki właściwie wyczerpują temat
Cytat:Jan TOMASZEWSKI: - Że niby ja mam przepraszać? A kto mnie przeprosi za pięć punktów frajersko straconych w pierwszej fazie eliminacji? To Beenhakker jest winny ich utracie! Nie twierdziłem nigdy, że to zły trener. Mówiłem tylko, że to kompletny dyletant, bo nie miał zielonego pojęcia o możliwościach polskich zawodników.Panie Tomaszewski JESTEŚ PAN IDIOTĄ !!!
Cytat:Janusz WÓJCIKROTFL...)na stanowisku selekcjonera powinniśmy mieć Polaka. Też by sobie zapewne poradził, z podobnym jak Leo efektem.
balzac napisał(a):Wielki piłkarzKurcze,zaraz mi sie przypomina opowieśc mojego ojca o owym pamiętnym finale w 1954 roku gdzie Węgrzy nadzwyczaj pechowo przegrali z Niemcami... :/ Moj stary był a własciwie jest dalej wielkim fanem owej złotej jedenastki węgierskiej i do dziś potrafi wymienić z pamięci skład madziarów z tamtego czasu.