• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Piłka nozna

[Obrazek: 02596398121ia8.jpg]
Odpowiedz

[Obrazek: webbza0.jpg]

Tak się kurwa najebałem wczoraj przez tego chuja, żyć mi się odechciewa.
Odpowiedz

http://howard.rlz.pl/

Tak to jest jak się gra w grupie z gospodarzem. To jedno z większych przekleństw.
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

Nie jest nam dane grać na turniejach. Albo jesteśmy zbyt słabi, albo sędziowie nas jebią.
Odpowiedz

[Obrazek: 1186070d.JPG]
to dobre.
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

[Obrazek: screenhr2.png]
Odpowiedz

http://euro.kretyn.com/

Tutaj macie cały zbiór o naszym ulubionym sędziu. Zajebią go na wyspach.
Drifting
In the Air
Above a Cold Lake...
Odpowiedz

99% tych obrazkow to chujnia nie z tej ziemi
Odpowiedz

Obrazki dostosowane do poziomu sędziego...
Drifting
In the Air
Above a Cold Lake...
Odpowiedz

bez przesady, tez sie czuje oszukany i uwazam ze ta decyzja byla maksymalnie z dupy, ale ta ogolnonarodowa histeria i nagonka na sedziego to chujowa jest
Odpowiedz

A moim zdaniem super.
RAZ DWA TRZY JEBAĆ PSY
Odpowiedz

Te, ale Ty chyba nie rozumiesz sytuacji polskich piłkarzy.

Owszem, sędzia się pomylił przy naszej bramce równierz - minimalny spalony, niewiadomo jakby się mecz potoczył dalej.
Ale k***a takie błędy trójki sędziowskiej, to na wyspach byłyby nie do przyjęcia.

Polska gra po raz pierwszy w ME. Mieliśmy dużą szansę na wyjście z grupy, bo gramy dobrze ( Roger świetnie i Boruc ), a tu nagle jakiś łysol nam dosłownie "odbiera" wszelkie nadzieje na awans.

O to się rozchodzi. O pierońską niesparwiedliwość. Mecz, musze przyznać był świetny, wiele się działo, ale na samym końcu zgasłem, bo gdzie w Premierleague takie faule się gwirzdże? Nigdzie...
Drifting
In the Air
Above a Cold Lake...
Odpowiedz

Oby tylko po Euro nie było nagonki na Leo żeby odszedł ze strony "ekspertów" typu Lato, Tomaszewski, Wójcik i inne chuje
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

Pies i na dodatek drukarz. Zajebiste zestawienie.
Odpowiedz

ze mnie zaden kibic nie jest i sie w ogole nie znam na pilce, ale musze powiedziec ze boruc jest swietnym bramkarzem. ma swietny refleks i wie kiedy i jak obranic. z tego co widzialam, (mecz austria-polska) to mi go bylo szkoda, bo wiele razy musial stac na bramce sam, znaczy nie bylo tam inny, zadnej obrony ,zeby mu pomoc. ale ausryjacy to tez mieli niezlego zeza,albo powiem tez nieszczescie. bo jakby nie to, to by nastrzelali nam goli. chcialo mi sie zmiac, kiedy pilka przelatywala kilkadzieciat centymetrow od bramki. ale jestem ciekawa, jakby sie mecz potoczyl, gdyby ten sedzia nie przyznal gola polaka, i oczywiscie nie bylo by tego faulu czy jak to sie zwie, znaczy bramki dla austrii. mysle ze by wtedy polska i tak strzelila tego gola. bo austryjakom cos nie szlo. i na koniec jeszcze raz, ze boruc na prawde sie popisal. mimo ze jakies mistrzostwa czy mecz pilkarski ogladalam kilka dobrych lat temu i sie w ogole nie interesuje tym sportem. ale boruc pokazal co potrafi. Tongue
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości