• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Piłka nozna

Turcja jako jedyny kraj nie uznała nigdy rozbiorów Polski. Nic do nich nie mam.
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

ale jakby nie dali sie pokonac pod wiedniem to pewnie bys ich nienawidzil

ja pierdole, nie wierze w twoje istnienie
Odpowiedz

przemek daj swoje zdjęcie z dedykacją dla forum rms, inaczej przyjmuje że ciebie nie ma
Odpowiedz

Ciekawe czy piłkarze uczczą dzisiaj jakoś Adama Ledwonia.
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

Hoho, Niemcy z którymi Polska tak gładko przegrała nie istnieją w szpilu z Chorwacją. Nawet jesli biało-czerwoni dziś ograją Austrię , to i tak nie mają już szans na wyjście z grupy...
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):"ja jebie"

niezle ci panstwo daje w dupe skoro rodzice sypia kasa na korepetycje

Raczej rodziC . Stary od kilku lat mieszka zagranicą ze swoją cizią , i ma mnie głęboko w dupie . Przyjezdza chyba raz na rok . JAk już ostatni był , to zamiast ze mną posiedzieć - pojechał do koszalina , miasta swojej Moniczki Neutral Może ze mną z 6 dni posiedział Evil or Very Mad

Co z tego że powinienem tego mówić ? że to prywatne? Bo jakoś olewanie mnie przez starego to moim zdaniem nie jest coś skrycie , zajebiście prywatne Evil or Very Mad
PUNX NOT DEAD
Odpowiedz

To już jest kurwa mega świństwo. Ale przynajmniej pokazali klasę.
Odpowiedz

Leo zamiast biec na boisko by wrzeszczeć do kalosza, powinien mu zrobić mordobicie.
SĘDZIA KURWA CWEL!
Odpowiedz

Panowie, sedzia zjebał, ale biało czerwoni są sami sobie winni - trzeba było w drugiej połowie pierdolnąc ze dwie bramki i byłoby po sprawie.
Odpowiedz

Też racja. Okazje były. Co nie zmienia faktu że sędzia przez cały mecz był stronniczy. Tak to jest jak się gra z gospodarzem.
Odpowiedz

Headless cadaver napisał(a):Co nie zmienia faktu że sędzia przez cały mecz był stronniczy
Ale bramkę ze spalonego dla Polski uznał.
Odpowiedz

Zdecydowanie
Odpowiedz

http://bi.gazeta.pl/im/0/5308/z5308420X.jpg Big Grin
Odpowiedz

Graliśmy fatalnie. Gdyby nie Boruc, byłoby z 4 : 0 dla Austriaków. Mieli wiele sytuacji. A my mieliśmy jedną i strzeliliśmy gola. W drugiej połowie nasi grali śmielej, ale to i tak było mało. Jasiu Rodżerski dalej nas ośmiesza pokazując, jak nam daleko z techniką do niego, wywodzącego się wszak z brazylijskiej szkoły futbolu. A sędzia... też byłem załamany tym karnym w ostatniej minucie. Został on podyktowany za pierdołę, za takie rzeczy się nie odgwizduje faulii. No ale cóż, przegraliśmy. I tak byśmy mieli małe szanse, bo Niemcy przegrali z Chorwacją, a z Austrią nie będą mieli raczej problemów, choć nie ma się co zapędzać ;]
http://myspace.com/khronosband

Profil mojej kapelki.
Odpowiedz

sedzia to jakis patafian. nie widzial spalonego, w pierwszej polowie zadnej kartki nie wlepil, choc powinien. w drugiej mu sie przypomnialo, ze jednak chyba ma te kartki w kieszeni i zaczal nimi machac, a z tym karnym to przegial pale na lewo i to rowno.
poza tym krzynowek, jak na jego mozliwosci, to w tych dwoch ostatnich meczach gra jak ciota.
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości