06-03-2007, 08:26 AM
Jak daleko jest spodek od dworca PKP? Jeśli daleko to czym tam najlepiej dojechać (tramwaj , autobus)?? Aha i na ,której stacji wysiąść (bo widzę ,że nie ma czegoś takiego jak Katowice główne)
Ramone napisał(a):Jak daleko jest spodek od dworca PKP?W linii prostej ja wiem...niecały kilometr.A chyba i nawet nie.
Ramone napisał(a):Jeśli daleko to czym tam najlepiej dojechać (tramwaj , autobus)??Nalepiej piechotką.Pytac ludziów o droge,to naprawde nie jest daleko,mozna zajśc za 10-15 minut.
Ramone napisał(a):na ,której stacji wysiąśćNa stacji Katowice.Jadąc od Breslau miniesz tylko Katowice Załęże - gdzie zresztą zug sie nie zatrzyma - i następna stacja to juz Katowice. To jest dworzec głowny,mimo ze nie ma w nazwie żadnego przymiotnika w rodzaju "centralny" czy "głowny".
Ramone napisał(a):Aha i na ,której stacji wysiąść (bo widzę ,że nie ma czegoś takiego jak Katowice główne)Jak zobaczysz najbrzydsze miejsce na swiecie-wysiadaj.
Krzychun napisał(a):Aleś dojebałRamone napisał(a):Aha i na ,której stacji wysiąść (bo widzę ,że nie ma czegoś takiego jak Katowice główne)Jak zobaczysz najbrzydsze miejsce na swiecie-wysiadaj.
Kręgosłup napisał(a):do pieknych to ten dworzec nie nalezy
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Valhalla napisał(a):btw jakas ustawka na 'poka cyce' przed/po koncercie?
Acrid napisał(a):Valhalla napisał(a):btw jakas ustawka na 'poka cyce' przed/po koncercie?
ja sie z Toba ustawie, przed i po ;>