• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Piąta edycja Mystic Festival

ale jakos z Mastodon cena byla taka sama. :? Tu juz nawet nie chodzi o to ,zeby bylo niewiadomo ile kapel na najwyzszym poziomie ,ale jeszcze z jeden taki band z zagranicy by sie przydał, bo z deka bidnie to wyglada. Juz lepiej ,zeby Virgin Snatch, Rootwater i Bloodsimple w ogole nie graly. Przynajmniej czlowiek by wczesniej w domu byl.
Odpowiedz

no to bloodsimple ponoć nie takie złe, niektórzy bardzo pozytywnie się o tym wypowiadają, choć fakt faktem że i tak grając przed slayerem mają przesrane, i kurde no nie wiem jaki jest sens ściągania tego typu kapeli przed Slayera.

Już chyba lepiej by było jakiś thrasherów z niemiec ściągnąc, koszty pewnie nawet nizsze a przynajmniej by się ludzie bawili(nie mówie tu nawet o kreatorze czy sodom, ale np. Holy Moses, nie wiem, może mekong delta)
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Za podobną cene na Brutalu jest 70 kapel i 3 dni ogolnego rozpierdolu więc dziwią mnie ceny conajmniej :/ .
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

Szczerze mowiąc mnie wystarczą Slayer i Celtic.
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

Sobota napisał(a):Za podobną cene na Brutalu jest 70 kapel i 3 dni ogolnego rozpierdolu więc dziwią mnie ceny conajmniej :/ .

Ale jak jest festiwal w plenerze to nie trzeba płacić za wynajem hali, no nie??:>
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Ale za wynajęcie pola, zorganizowanie punktow sanitarnych etc tyż się placi ;].
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

Orientuje sie ktos, czy wpuszczanie jest tylko od 13.30, czy mozna wejsc dopiero od Behemotha?

EDIT:
No kułwa nikt nie wie?
Jade kułwa prawie 10 godzin i troche nie pasuje mi ta pojebana 13.30 :?
Odpowiedz

statekx napisał(a):Orientuje sie ktos, czy wpuszczanie jest tylko od 13.30, czy mozna wejsc dopiero od Behemotha?

zawsze w spodku jest tak że wejść można kiedy się chce, w tym przypadku OD 13.30Smile jak przyjdziesz na behemotha, czy nawet dopiero na slayera to nic złego się nie stanie Big Grin
Odpowiedz

nareszcie ktos poratowal starego zebraka Big Grin
Odpowiedz

ktoś z Wrocławia sie wybiera?
[Obrazek: bannerfin2af9.png]
Odpowiedz

ja ;]
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

to super, trzeba sie zorganizowac w wieksza grupe zeby nie bylo nudno w pociagu ;P
[Obrazek: bannerfin2af9.png]
Odpowiedz

no w sumie, poki co to wiem, ze ja jade na pewno hehe. Z moich znajomych to nie wiem, nie bede lazic i ich prosic aby sie zdeklarowali, najwyzej pojade sama.
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Z Wrocławia także ja + brat+kolega...ale raczej samochodem jedziemy Big Grin
Odpowiedz

Koncert odwołano z powodu epidemii sepsy Evil or Very Mad
I co zrobię z biletem?
Your dead child I defile, Necropedophile
[Obrazek: Foxhounds.gif]
Odpowiedz