• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Piąta edycja Mystic Festival

Ponoc Mystic z nimi jeszcze negocjuje. Zobaczymy jak to bedzie. Grunt ,zeby byl Keltik i Slejer \m/.
Odpowiedz

Dupa z Mastodonem !!, Liczą się tylko Sleja i Mróz !
[Obrazek: nile_logo.jpg]
Odpowiedz

http://muzyka.onet.pl/10175,1509058,newsy.html

Kod:
Wbrew wcześniejszym zapowiedziom, zespół Mastodon nie zagra podczas tegorocznej edycji Mystic Festival. Na scenie pojawi się za to Behemoth.
Odpowiedz

I chuj.
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

I chuj. Z checia sobie popatrze na Bechemot , ponoc live sa niezli.
Odpowiedz

Szlak !! Mastodon mi nie żal ,ale liczyłem na coś lepszego miast tegoż zespołu.Behemoth był bodajże rok temu (??).
Odpowiedz

Cholera, na Mastodon mialem zamiar isc do kibla (tudziez na piwo), ale Behemotha nie chcialbym opuszczac.
Odpowiedz

Zwalisz sobie pod sceną a nie w kiblu.
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

behemłotom mowimy nie Surprised
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Kod:
Kolejnym zespołem, który wystąpi na Mystic Festival 2007, jest amerykańska formacja Bloodsimple. Muzycy zespołu będą promowali nową płytę, do wydania której obecnie się szykują. Tytuł wydawnictwa to "Red Harvest". (Havantoth, 4.04.2007 13:31) (wieść dodana przez czytelnika)
??
Odpowiedz

?? :?

To chyba to:

http://www.myspace.com/bloodsimple
Odpowiedz

Zespoły wystąpią na scenie katowickiego Spodka w następującej kolejności:

Bloodsimple
Rootwater
Virgin Snatch
Behemoth
Celtic Frost
Slayer

Swoja droga, ktos sie orientuje, czy bedzie tak jak na MM, czy raz wejdziesz i juz niestety nie opuscisz Spodka? Wydaje mi sie, ze to drugie. W takim wypadku, trzeba bedzie sie gdzies wczesniej zaszyc ;P A swietny lokal z kiblem po schodkach na dol bedzie pewnie zajebany, w koncu jest bardzo blisko ;P
Odpowiedz

Cytat:Bloodsimple
Rootwater
Virgin Snatch
Behemoth
Celtic Frost
Slayer

i co, to ma byc kurwa wszystko ? :?
Odpowiedz

Acrid napisał(a):Zespoły wystąpią na scenie katowickiego Spodka w następującej kolejności:

Bloodsimple
Rootwater
Virgin Snatch
Behemoth
Celtic Frost
Slayer
Płacze.Co tam robi Rootwater.NIe mogliby sprawić ciekawszych zespołów ??
Odpowiedz

ludzie nie czarujmy sie jakby było jeszcze kilka porządnych kapel to bilety ponizej 200 zł by nie zeszły:/
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz