- Liczba postów:
- 897
- Liczba wątków:
- 15
- Reputacja:
-
1
Jakoś nie zauważyłem tematu o tym starym, świetnym zespole. A szkoda, bo dziadki wciąż potrafią dać dobry, ostry koncert (wiem, bo sam byłem

) Co wy o tym sądzicie?
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
- Liczba postów:
- 931
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
Kiedys byłem wielkim fanem,teraz już praktycvznie nie słucham.moje ulubione kawałki to OPbjazdowe Nieme Kino i Inny kraj....
Stary Perfect lubie,ale to co prezentuja na Schodach do mnei nei dociera....
- Liczba postów:
- 1,995
- Liczba wątków:
- 32
- Reputacja:
-
0
Lubię czasem posłuchać; byle nie za często. Mają natomiast jeden utwór, którego nie trawię. Autobiografia, mianowicie jest przereklamowana, naciągana do granic możliwości, nie wyrabiam przy niej. Blee.
- Liczba postów:
- 931
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
Eee tam,autobiografia wporzo jest.natomaist Kołysanka dla nieznajomej sux ;/ to jest dopiero naciagany i przereklamowany utwór :0
- Liczba postów:
- 1,031
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
0
Jak dla mnie, podobnie jak Maanam, Lady Pank i Republika - lata 80-te - klasyka poslkiego rocka i pozycja obowiązkowa. Natomiast po roku 1990 mogliby się rozwiązać - jak to mówił Zbyszek Hołdys "trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść" - on to rozumiał, Markowski i s-ka zaś nie za bardzo i męczą się zapodajac chałę. Za to co zrobili dla posliego rocka wespół z w/w kapelami w latach 80-tych - wielki szacun.
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Dla mnie Maanam i Republika to mimo wszystko wyższa półka. Perfect to wg mnie zespół mocno przereklamowany i przesadnie promowany.
- Liczba postów:
- 1,031
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
0
No tu się nie zgodzę - w 1 polowie lat 80-tych takie kawałki jak "Lokomotywa z ogłoszenia", "Czytanka dla Janka", "Idź Precz" czy "Wyspa, Drzewo, Zamek" to klasa sama w sobie nie potrzebująca reklamy. Polecam posłuchać 1 płyty lub "UNU" - to całkiem inny Perfect niż ten ktory gra teraz...
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Fakt, o tej płycie słyszałem wiele dobrego, tak jak i w ogóle o zespole za czasów Hołdysa. Należałoby się np. z "UNU" zapoznać.
To, co z twórczości Perfectu usłyszałem, a co nagrane zostało z Markowskim na wokalu do gustu za bardzo mi nie przypadło.
- Liczba postów:
- 514
- Liczba wątków:
- 22
- Reputacja:
-
0
A ja wam powiem coś innego, lecz związane poniekąd z Perfectem, a bardziej z osobą wokalisty. Powinien on złapać swoją jebniętą córeczkę, przerzucić przez kolano i wykonać typowy ojcowski manewr wychowawczy. Po tym zabiegu powinni obydwoje odejść z show-biznesu i nie pokazywać się więcej!
- Liczba postów:
- 931
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
Taaaaa Markowska popularna bo i tatuś sławny.
Bleh:/
- Liczba postów:
- 46
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
kilka przyjemnych ballad, ale jesli zbyt dłygo ich słucham to zaczyna mnie boleć głowa...
...przeraziła się, ze jest śmiertelna i na ich oczach umiera ze strachu przed śmiercią...
- Liczba postów:
- 70
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Jeszcze 3 lata temu bardzo ich lubiłam,teraz słucham od święta i najczęściej jedną lub dwie pieśni bo potem już mnie nudzi.