• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Pennywise

[Obrazek: pennywise.jpg]
My tu o kaliforni a nawet tematu o pennyłajzie nie ma. Co tu duzo mowic - wpierdol na pelnej kurwie. "land of the free?" i "full circle" wciagam za jednym razem, "the fuse" od biedy tez. ale chlopaki sa jednymi z pierwszych i graja naprawde zajebiscie.
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

Sa kawalki ewidentnie rozpierdalajace, jak chocby Fuck Authority czy Bro Hymn Tribute. Konsekwetnie trzymaja sie od lat swojego stylu i sa chyba najlepsi w tym, co robia. Moj faworyt - Full Circle
Odpowiedz

Ich muzyka nie byla przypadkiem w soundtracku z Tonego Hawka? Bo jakos tak mi sie kojarzy. To i jeden numer, Who's On Your Side, or smth like that.
Odpowiedz

nie mam pojecia ale wlasnie rozpierdala mnie "bro hymn tribute"
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

nie, raczej nie byli w tonym hawku
a bro hymn tribute to zdecydowanie ich najlepszy kawalek, nie inaczej
Odpowiedz

jesli chodzi o tony hawka to nie wiem, bo tyle ich juz wyszlo, ale tez mi sie wydaje ze byli w ktoryms a co do samego zespolu to daja rade, posluchajcie sobie ich covera "stand by me" Laughing
bring it on
Odpowiedz

No chlopaki zejebise sa !! Bro hymn sie chyba kazdemu podoba ale mnie jeszcze rozwala Peaceful day.
hey Jim ... can you kick at full speed ??
Odpowiedz

Pennywise - miodzio Big Grin
...jak esensja do punkowej herbaty...
"We all fall down,together
Ashes to ashes as we burn this fucker down"
Odpowiedz

panki nie piją herbaty
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

taaak...a slyszales kiedys o czyms takim jak metafora?? (nie mylic z meteora - linkin park AFE!)
Odpowiedz

Smile Smile Smile
Odpowiedz

rotten_lady napisał(a):taaak...a slyszales kiedys o czyms takim jak metafora?? (nie mylic z meteora - linkin park AFE!)

rodzi nam sie kolejna gwiazda foro
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

slucha farben lehre. mowi to panu cos?
Odpowiedz

eheee,no tak. ja tu probuje prowadzic normalne dyskusje (na ile potrafie oczywiscie) a wy wydajecie sie byc zamknieci w swoim swiecie wypelnionym stereotypami (patrz post powyzej Wink ) i to tak,ze w zaden sposob nie daje sie do was dotrzec! ciezko zaakceptowac ze ktos nie lubi darcia ryja, z ktorego nie mozna zrozumiec ani slowa??albo satanistycznych madrosci, z ktorych wynika tyle co z chrzescijanskich spiewnikow??czy ja was za to oceniam??kurde,nie wydaje mi sie...
Odpowiedz

Smile Smile Smile
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości