• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Parkour

Co myślicie o tym sporcie? Może ktos z was go uprawia? Dla niewtajemniczonych zamieszczam link z filmem który najlepiej tłumaczy o co chodzi Surprised
http://www.venco.com.pl/~rockmag/consus/...lution.wmv
Niektórzy rodzą sie dla słodkiej rozkoszy. Inni dla nieskończonej nocy.
Odpowiedz

...
Odpowiedz

Lubię takie wariactwa,ale brakuje zręczności,kondycji...Pewnie bym się zabił zamiast pobiegać Sad
I will make it go away
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone
Odpowiedz

odpowiedni trening i byś sie nie zabił Wink
Odpowiedz

Za długo się ładuje.
A szkoda.
My God is beautiful.
Odpowiedz

użyj opcji "zapisz jako..." i będzie ci sie ściągać jakieś 30 min nawet nie zauważysz kiedy się ściągnie Wink a naprawde warto.....
Odpowiedz

whitetrash napisał(a):użyj opcji "zapisz jako..." i będzie ci sie ściągać jakieś 30 min nawet nie zauważysz kiedy się ściągnie Wink a naprawde warto.....

Ta świetniee.. tak pięknie ciągnie , że jeszcze 30 min i... 8 godzin muszę czekać Smile

edit: już lepiej idzie Laughing
My God is beautiful.
Odpowiedz

masakra poprostu, świetny sport, ale ja bym się przy tym połamał Tongue Tongue Crying or Very Sad
Członek Nieoficjalnego Fanklubu Smakowitej acz Egocentrycznej Pani Scully(w skrocie NFSaEPS).

Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Sława! Sława!
Odpowiedz

Nie chce mi sie sciagac 30mb pliku.. Czy ten 'sport' nie polega przypadkiem na turlaniu sie po ziemi i pedzeniu po dachach na zlamanie karku? Dobrze kojarze?
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

turlać to oni się może nie turlają, ale skaczą po dachach i chyba praktycznie po wszystkim po czym się tylko da, ale nawet i po tym po czym się nie da.
Członek Nieoficjalnego Fanklubu Smakowitej acz Egocentrycznej Pani Scully(w skrocie NFSaEPS).

Odpowiedz

Dżemik napisał(a):Nie chce mi sie sciagac 30mb pliku.. Czy ten 'sport' nie polega przypadkiem na turlaniu sie po ziemi i pedzeniu po dachach na zlamanie karku? Dobrze kojarze?

Aha... jak to to, to trzeba przyznać, że jest to ciekawe [jakie zdanie;]...
No cóż... ściągniemy, zobaczymy...
My God is beautiful.
Odpowiedz

sport jest naprawde fajny i polecam go wszystkim tak konkretniej ćwicze od niedawna ale mam za sobą 3 lata lotów i upadkow na bmx więc jakotako idzie Wink
Odpowiedz

lepiej mi tego sportu nie polecaj bo będziesz bulił za moją rechabilitacje po złamaniu kręgosłupa Big Grin Big Grin Laughing

Odpowiedz

Jak zlamiesz kregoslup to nie bedzie rehabilitacji (przez samo "h"), tylko lezenie w lozku do konca zycia.
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
Odpowiedz

mario nie bedzie tak źle Surprised ale pamiętaj o dobrym ubezpieczeniu.... Laughing a jak już złamiesz ten kręgosłup to będziesz mial dużo czasu na poleżenie w łóżeczku i rozmyślaniu co poszlo nie tak Big Grin
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości