11-30-2005, 05:18 PM
Powodów, by usunąć podatek dochodowy jest jeszcze około tysiaca więcej...
"All that's left to say is: Farewell"
ReTuRn napisał(a):To się nie zgadzaj, moze jakiś argument na chvj nam ten podatek i czemu kretynie progresywny, cojest czystym złodziejswtem?
Dance Of Death napisał(a):a podatek bedzie pieknie niwelował te róznice, aprzy okazji przeczepie tych co mają za duzo, a pomoze tym co mają za mało...
Cytat:kultury troche bo zachowujesz sie jak lepperiada... złodziejstwem jest to ze babcie i dziadki po 40-50 latach wysługi mają 600 zł emetyrurki --> czy to jest czosnek normalne ?? albo młodzi ludzie zarabiający 600 zł ? a jakies skurwele mają tysiące tysiecy i im jeszcze czosnek mało... a podatek bedzie pieknie niwelował te róznice, aprzy okazji przeczepie tych co mają za duzo, a pomoze tym co mają za mało...
KelThuz napisał(a):Dance Of Death napisał(a):a podatek bedzie pieknie niwelował te róznice, aprzy okazji przeczepie tych co mają za duzo, a pomoze tym co mają za mało...
podatek zniweluje wszystkich do jednego niskiego poziomu nędzy, a wzbogacą się na tym ci, co podatki zbierają. innymi słowy, dziwko bez szkoły, popierasz złodziejstwo, więc spierdalaj.
Tomash napisał(a):To, że jest to dosć niesprawiedliwehier_kommt_die_sonne napisał(a):Jak w szkole o tym marszu mówiliśmy, to słyszłam, że chcą sie wspólnie rozliczac, no nie? byc malzenstwem, razem sie rozliczac i mniej płacić.
A co w tym złego/dziwnego?
hier_kommt_die_sonne napisał(a):Na czym polega ta niesprawiedliwosć?Tomash napisał(a):To, że jest to dosć niesprawiedliwehier_kommt_die_sonne napisał(a):Jak w szkole o tym marszu mówiliśmy, to słyszłam, że chcą sie wspólnie rozliczac, no nie? byc malzenstwem, razem sie rozliczac i mniej płacić.
A co w tym złego/dziwnego?
Cytat:co za lepperiada OMG... jesli twoim zdaniem 50000 zl minus 25% z 50000 zł co sie = 12500 zł to czosnek mało ?? popierdoliło was ?? podatki to najwiekszy zródło dochodów budzetu, a ci co je kradną to i tak je zapierdola, poza tym szkoły ty nie masz... a juz tym bardziej kultury, wiec kontynowanie rozmowy z tobą wiąze sie ze szpeceniem mojej nieprzecietnej reputacji...
ReTuRn napisał(a):Cytat:co za lepperiada OMG... jesli twoim zdaniem 50000 zl minus 25% z 50000 zł co sie = 12500 zł to czosnek mało ?? popierdoliło was ?? podatki to najwiekszy zródło dochodów budzetu, a ci co je kradną to i tak je zapierdola, poza tym szkoły ty nie masz... a juz tym bardziej kultury, wiec kontynowanie rozmowy z tobą wiąze sie ze szpeceniem mojej nieprzecietnej reputacji...
Na kiego chvja ci lewaku dochody do budżetu, gdzie pieniądze zostaną rozkradzione i nieefektywnie wydane? Myślisz czasem?
Dance Of Death napisał(a):a czy my pierdolimy o prywatnych zakładach ?!? :? ja cały czas mowie o placówkach panstwowych i dofinansowania przez budzet, a to ze prywatne lepiej funkcjonuja to nic dziwnego... tylko zycze ci powodzenia z leczeniem u prywtanego lekarza z zarobkiem w wyskosoci 600 zł. albo pojsciem na studia... sukces murowany