• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Parada Równości

Hehehe, no stały schemat... Tomash, tyle dobrze, że teraz odezwało się kilka rozsądnych osób ; ).
Odpowiedz

Prisca napisał(a):Jak powiedział Churchill, "Stwierdzono, że demokracja jest najgorszą formą rządu, jeśli nie liczyć innych form, których próbowano od czasu do czasu..."

Churchill był alkoholikiem i narkomanem Wink
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Prisca napisał(a):Niech sobie będą, ale niech się z tym nie afuszują. Mnie to razi, tak samo jak razi mnie gdy biała kobieta idzie za rękę z czarnym mężczyznom, ale to jest troszkę inna bajka. Wracając do tematu, jest przeciwko, pozwólmy gejomna parady to za kilka lat dojdzie do takich paradoksów, że zobaczymy defilady pedofili...

Zaraz Zaraz Moja Droga... homoseksualizm po 1 jest niekaralny, po 2 tyczy sie to bardzo malutkiej grupy osób, natomiast pedofilia to juz jest dosłownie choroba psychiczna, a homusy albo wybierają tą droge bo im sie np podoba, badz rodzą sie juz z takim upodobaniem czyli jest to dewiacja. a to ze sie afiszują no cóz - im wiecej bedziemy im w tym przeszkdzac - tym bardziej oni beda chcieli pokazac swoje racje...
We Are Defenders Of The Faith...
Odpowiedz

Prisca napisał(a):Wracając do tematu, jest przeciwko, pozwólmy gejomna parady to za kilka lat dojdzie do takich paradoksów, że zobaczymy defilady pedofili...

brawo, genialne porównanie!!! Po prostu zajebiste, aż mi Cię szkoda. Tak to właśnie wygląda jak ludzie nie potrafią myśleć i co gorsza piszą takie bzdury.
Odpowiedz

Prisca napisał(a):pozwólmy gejomna parady to za kilka lat dojdzie do takich paradoksów, że zobaczymy defilady pedofili...
Nie no, już po raz kolejny czytam na tym forum podobne stwierdzenie. "Defilady pedofili"? Zoofili? Gdzie tu do cholery porównanie?

Edit:
O, Necroblood mnie wyprzedził.
Odpowiedz

Jeszcze o adopcje dziecka sie ubiegaja... :?
To juz jest zuplenie chore - bedac dzieckiem wolalbym juz zostac w domu dziecka a niezeli wiedziec ze za sciana moj "tata 1" i "tata 2" sie liza... :? Co takie dziecko mialo by w szkole - gdyby powiedzialo ze ma tate i...tate.
Popieram ludzi ktorzy maja granaty,i moge je udostepnic aby wykorzystac przeciwko paradom...rownosci,mlodziezy wszechpolskiej,radia maryja i innego pedalstwa,i zakaly spoleczenstwa.
Nic by mi w nich nieprzeszkadzalo - jezeli by sie z tym nie afiszowali. Niech sie ruchaja po katach,ale niech to pozastanie w pamieci tych katow.
Odpowiedz

cruise napisał(a):Jeszcze o adopcje dziecka sie ubiegaja... :?
To juz jest zuplenie chore - bedac dzieckiem wolalbym juz zostac w domu dziecka a niezeli wiedziec ze za sciana moj "tata 1" i "tata 2" sie liza... :? Co takie dziecko mialo by w szkole - gdyby powiedzialo ze ma tate i...tate.
Popieram ludzi ktorzy maja granaty,i moge je udostepnic aby wykorzystac przeciwko paradom...rownosci,mlodziezy wszechpolskiej,radia maryja i innego pedalstwa,i zakaly spoleczenstwa.
Nic by mi w nich nieprzeszkadzalo - jezeli by sie z tym nie afiszowali. Niech sie ruchaja po katach,ale niech to pozastanie w pamieci tych katow.

a kto powiedział ze oni sie na tych paradą rżną ?!? człowieku tu chodzi o wolność, tylko zajebana polska na to nie pozwala... a co do dzieciaków to masz racje...
Odpowiedz

Wszędzie geje i geje...a lesbijki wam jakoś nie przeszkadzają, hipokryci (:
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

cruise napisał(a):Jeszcze o adopcje dziecka sie ubiegaja... :?

• czy wy do kurwy nędzy nie potraficie zrozumieć, że tu chodziło głównie o zasygnalizowanie dyskrymiancji ze względu na orientację seksualną, a nie jakieś adopcje, czy pokazanie jak koleś trzaska laske kolesiowi. Zaczynam się bać o przyszłość tego kraju
Odpowiedz

Owszem,z tym ze nie powiedzialem ze na tych paradach sie rzna...oni w ten sposob o tym mowia.A posluchaj wiadomosci - jak to homoseksualisci walcza o prawo do adopcji.
Odpowiedz

cruise napisał(a):Owszem,z tym ze nie powiedzialem ze na tych paradach sie rzna...oni w ten sposob o tym mowia.A posluchaj wiadomosci - jak to homoseksualisci walcza o prawo do adopcji.

nie chcę tutaj a jakikolwiek sposób popierać prawa do adopcji przez homoseksualistów, bo jest to zwyczajnie chore, ale wśród normalnych rodzin też się zdarzają patologie. Podejrzewam, że większość z nich też uważa, że adopcja jest niemożliwa. Mimo to uważam, że są dyskryminowani tylko ze względu na to iż są gejami.
Odpowiedz

śmieszne jest to ze nietoleruje sie gejów i lesbijeczek, a chroni i broni sie:bandziorów, złodziejów-polityków, morderców, pijaków na ławkach i dworcach, alkoholików, katów rodzin itd. Śmieszne jest to ze teoretycznie i praktycznie Ci pierwszi nie wyżadzają nikomu krzywdy, natomiast ci drudzy w jakis sposób szkodza albo ludziom, albo panstwu...
Odpowiedz

Moze dlatego ze masowe imprezy homoseksualistow sa od niedawna - nowosc. A menelka,patologie,zlodzieje,politycy etc - sa od dawna i sie do tego ludzie przyzwyczaili i niezwracaja na to uwagi.Dla homoseksualisci to dziwni udzie,jeszcze bardziej od pijakow i innego towarzystwa. Mysle ze zulerka ,patologie i inne sytuacje wynikaja z sytuacji finansowej - a homoseksualizm nie.
Dlatego nigdy ich nie bede tolerowal-i koniec.
Mam swoje uprzedzenia i bardzo dziekuje za takie towarzystwo.Mozemy dyskutowac - i nic z tego nie wyniknie,bo chocby homoseksualisci byli najlepszymi ludzmi,nie kradli,nie pili,pracowali,kochali,nie bili - to dla mnie zawsze pozostana patologia spoleczna.
Odpowiedz

Mnie tam nie przeszkadza..
Odpowiedz

Ale przecież oni mają takie samo prawo do marszu jak wszechpolscy czy inne śmiecie.
Metoda na życie i sposób na głód
Na kryzys na gnicie na chaos na ból
GDY NIEWIESZ DO KĄD IŚĆ
KRZYK ZMĘCZYŁ CIĘ
ZA SZYJKĘ MOCNO CHWYĆ I NAPIJ SIĘ
JABOL PUNK
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości