11-28-2005, 09:46 PM
Hehehe, no stały schemat... Tomash, tyle dobrze, że teraz odezwało się kilka rozsądnych osób ; ).
Prisca napisał(a):Jak powiedział Churchill, "Stwierdzono, że demokracja jest najgorszą formą rządu, jeśli nie liczyć innych form, których próbowano od czasu do czasu..."
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Prisca napisał(a):Niech sobie będą, ale niech się z tym nie afuszują. Mnie to razi, tak samo jak razi mnie gdy biała kobieta idzie za rękę z czarnym mężczyznom, ale to jest troszkę inna bajka. Wracając do tematu, jest przeciwko, pozwólmy gejomna parady to za kilka lat dojdzie do takich paradoksów, że zobaczymy defilady pedofili...
Prisca napisał(a):Wracając do tematu, jest przeciwko, pozwólmy gejomna parady to za kilka lat dojdzie do takich paradoksów, że zobaczymy defilady pedofili...
Prisca napisał(a):pozwólmy gejomna parady to za kilka lat dojdzie do takich paradoksów, że zobaczymy defilady pedofili...Nie no, już po raz kolejny czytam na tym forum podobne stwierdzenie. "Defilady pedofili"? Zoofili? Gdzie tu do cholery porównanie?
cruise napisał(a):Jeszcze o adopcje dziecka sie ubiegaja... :?
To juz jest zuplenie chore - bedac dzieckiem wolalbym juz zostac w domu dziecka a niezeli wiedziec ze za sciana moj "tata 1" i "tata 2" sie liza... :? Co takie dziecko mialo by w szkole - gdyby powiedzialo ze ma tate i...tate.
Popieram ludzi ktorzy maja granaty,i moge je udostepnic aby wykorzystac przeciwko paradom...rownosci,mlodziezy wszechpolskiej,radia maryja i innego pedalstwa,i zakaly spoleczenstwa.
Nic by mi w nich nieprzeszkadzalo - jezeli by sie z tym nie afiszowali. Niech sie ruchaja po katach,ale niech to pozastanie w pamieci tych katow.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
cruise napisał(a):Jeszcze o adopcje dziecka sie ubiegaja... :?
To juz jest zuplenie chore - bedac dzieckiem wolalbym juz zostac w domu dziecka a niezeli wiedziec ze za sciana moj "tata 1" i "tata 2" sie liza... :? Co takie dziecko mialo by w szkole - gdyby powiedzialo ze ma tate i...tate.
Popieram ludzi ktorzy maja granaty,i moge je udostepnic aby wykorzystac przeciwko paradom...rownosci,mlodziezy wszechpolskiej,radia maryja i innego pedalstwa,i zakaly spoleczenstwa.
Nic by mi w nich nieprzeszkadzalo - jezeli by sie z tym nie afiszowali. Niech sie ruchaja po katach,ale niech to pozastanie w pamieci tych katow.
cruise napisał(a):Owszem,z tym ze nie powiedzialem ze na tych paradach sie rzna...oni w ten sposob o tym mowia.A posluchaj wiadomosci - jak to homoseksualisci walcza o prawo do adopcji.