11-28-2005, 08:29 PM
nieźle. zaorac ludzi mowiących "rownosc, demokracja". popierac ludzi mówiących "wypierdalać geje". gratz.
Cytat:Popieram wzdłuż i wszerz. No może nie od razu zaorać, ale według mnie to jest kompletnie niepotrzebne. No bo chyba nic im (homo ... ) się nie dzieje, więc po co jakieś manifestacje?
Ghost_82 napisał(a):Moim zdaniem takie manifestacje powinny sie odbywać w odosobnionych miejscach i powinno sie zakazać organizowania takiego czegoś w miastach. Bo akurat to żadna przyjemność oglądać bande specerujących po mieście homoseksualistów. I przypuszczam, że wiekszość mieszkanców naszego kraju jest takiego zdania. A już nie wspomne ile jest osób, którzy z checią by wyeliminowali ten problem.Idea manifestacji tkwi chyba w tym, by zostać zauważonym, prawda? Nie bardzo rozumiem jaki byłby sens w organizowaniu wiecu/pikiety/przemarszu w "miejscu odosobnionym" ;/.
Tasiorro napisał(a):nieźle. zaorac ludzi mowiących "rownosc, demokracja". popierac ludzi mówiących "wypierdalać geje".Taaa... i wołających "zrobimy z wami, co Hitler zrobił z Żydami".
Tasiorro napisał(a):nieźle. zaorac ludzi mowiących "rownosc, demokracja". popierac ludzi mówiących "wypierdalać geje". gratz.A przepraszam bardzo ... Gzie Ci ktoś napisał, że popiera ludzi mówiących 'wypierdalać geje'? Bo ja jakoś nie zauważyłam takiego posta. Ja nie mówię, że nie toleruję homoseksualistów, ale powiedz, co im dadzą takie pardy? Czy coś się zmieni przez to? Nie sądzę. Jak już to może być jeszcze gorzej. Będą jeszcze częściej atakowani i wyśmiewani. Tak mi się wydaje.
R_amze_S napisał(a):Pięknie ,czosnek,pieknie,przez chwilę się poczułem jakbym wszedł na forum internetowe mlodziezy weszpolskiej.Gratuluje!\
I tak na marginesie:może sobie z tego nie zdajecie sprawy,ale w zdecydowanej większosci Ci wszyscy,którzy chcą zaorać gejów,lesbijki i wszelkich innych "odmieńców",z miłą chęcią zaorali by i Was wszystkich-ludzi słuchających ostrej muzy.
Pearl napisał(a):Tasiorro napisał(a):nieźle. zaorac ludzi mowiących "rownosc, demokracja". popierac ludzi mówiących "wypierdalać geje". gratz.A przepraszam bardzo ... Gzie Ci ktoś napisał, że popiera ludzi mówiących 'wypierdalać geje'? Bo ja jakoś nie zauważyłam takiego posta. Ja nie mówię, że nie toleruję homoseksualistów, ale powiedz, co im dadzą takie pardy? Czy coś się zmieni przez to? Nie sądzę. Jak już to może być jeszcze gorzej. Będą jeszcze częściej atakowani i wyśmiewani. Tak mi się wydaje.
Cytat:A przepraszam bardzo ... Gzie Ci ktoś napisał, że popiera ludzi mówiących 'wypierdalać geje'? Bo ja jakoś nie zauważyłam takiego posta. Ja nie mówię, że nie toleruję homoseksualistów, ale powiedz, co im dadzą takie pardy? Czy coś się zmieni przez to? Nie sądzę. Jak już to może być jeszcze gorzej. Będą jeszcze częściej atakowani i wyśmiewani. Tak mi się wydaje
Dance Of Death napisał(a):jest nas wiecej
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
R_amze_S napisał(a):Pięknie ,czosnek,pieknie,przez chwilę się poczułem jakbym wszedł na forum internetowe mlodziezy weszpolskiej.Gratuluje!
I tak na marginesie:może sobie z tego nie zdajecie sprawy,ale w zdecydowanej większosci Ci wszyscy,którzy chcą zaorać gejów,lesbijki i wszelkich innych "odmieńców",z miłą chęcią zaorali by i Was wszystkich-ludzi słuchających ostrej muzy.
Necroblood napisał(a):Tak czy siak jak widać na forum przeważają poglądy LPR czy innych debili.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo