• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Papa Roach

Phi! tylko blagam Was
nie przenoscie tych rozmow tutaj ok? Big Grin
Odpowiedz

postaram sie Evil or Very Mad Rolleyes
No a skoro to jest topic o Karaluchach może sie wypowiem co o nich sądze... No więc kapele cenie nie tylko za muzyke jaką grają, ale także za to co sobą reprezentują i co ze sobą przeszli... Mam ich każdą płyte i każdą na inny sposób szanuje... KAżda płyta jast na swój sposób niespotykana i ciekawa ... z kazej wynoszę wątek który mówi o życiu osobistym nie tylko Jacby'ego ale tez Jerry'ego Tobina I Dave'a ... Każda z ich piosenek uspokaja mnie i każdą inaczej rozpatruje ale kazdą szanuje ... uspokaja mnie ich muza... jednym słowem zespół stworzony dla mnie i dla tych co czują jak ja!! Crying or Very Sad sie wzruszyłam (heh) Laughing

Kamael: edytuj posty!
[Obrazek: fl.gif]
Odpowiedz

Scars to niewypal Laughing
Odpowiedz

Na razie mam tylko plytke Infest ale juz moge powiedziec ze to zespol z klasa. Kazda piosenka inna a zarazem wszystkie swietne. To ze leci na MTV czy jakims innym kanale muzycznym nie znaczy ze jest to zespol cukierkowaty, o nie, kto slyszal w.w. plytke ten wie. Sa gusta i gusciki ale jak na razie jestem bardzo pozytywnie do tego zespolu nastawiony :>
Odpowiedz

Hm. No czasem mozna posluchac... teraz juz mi z nimi przeszlo, ale kiedys to byl szal u mnie (zreszta nie tak dawno nawet Tongue). Jeszcze w tym roku wydaja nowa plyte (cos czytalam, ze ma sie nazwyac Papa Roach forever Confusedhock: [ambitna nazwa bardzo]) i kombinuja cos ze skrzypcami i fortepianem... moze byc ciekawie nawet [; W kazdym badz razie czekam na ta plyte, bo jestem strasznie ciekawa czy dalej beda sie pograzac ;p
Odpowiedz

Cytat:Na razie mam tylko plytke Infest
całkiem niezła ta płyta jest, prócz tego od biedy można posłuchać "Lovehatetragedy", ale ostatni album można raczej zaorać Wink
Kilka kiczowatych kawałków mają, ale za to np. Last Resort ma pierdolnięcie (się grało w thps kiedyś Big Grin , to się kojarzy ten kawałek).
Ogólnie to całkiem dobrze im szło na początku, ale "chyba się im w dupach poprzewracało" i to co ostatnio grali to duzo słabsze było i w ogole jakies monotonne, nudne. Przynajmniej ja to tak odczuwam, bo już raczej wyrosłem z takiej muzy Surprised
Cytat:Hm. No czasem mozna posluchac..
tak raz na rok mi się zdarzy ich posłuchać Tongue
Odpowiedz