• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Papa Roach

No tak... wszyscy, ktorzy przynajmniej troche znaja sie na ich tworczosci twierdza, ze Infest jest zdecydowanie najlepsza ich plyta. Ja sie tez z tym zgadzam. Co do najnowszej GAWM (dla niewtajemniczonych "Getting Away With Murder) chlopaki graja o wiele lagodniej niz na poprzednich plytach. Wogole wszystkie ich trzy plyty sa inne od siebie, co oznacza, ze nie stoja w miejscu, tylko probuja nowych rzeczy. "Scars" kompletna porazka... komercha (jak dla mnie, bo niektorym baardzo podoba sie ten utwor i teledysk :? ).
A co do zespolu, konkretniej ich image' u. Oni ubieraja sie zawsze na czarno. Laughing

Miriam napisał(a):Papa Roach? Nie przepadam. Takie to jakieś bezpłciowe...
Mozesz mi wytlumaczyc co miales na mysli mowiac "bezplciowy"???
Odpowiedz

Zgadzam się w 100% z Blood, zespół można by było krytykować gdyby cały czas robili Infest tak jak to właśnie robią te amerykańskie zespoliki rockowe a Papa Roach przecież cały czas zaskakuje czymś nowym. Ile jest zespołów szanowanych przez ludzi (też je oczywiście szanuje) ale cały czas robią to samo. Mi osobiście też się nie podoba to że Papa Roach ma coraz słabsze brzmienie ale wieżę w to, że następna płyta będzie ostrzejsza a po drugie bardzo lubię krzykliwy wolak i rockowe brzmienie.
Odpowiedz

osobiscie uwielbiam - Infest byl dobry, Gettin away jest niezle, natomiast LoveHateTragedy to imho najlepsza plyta tzw. nu-metalowa jaka powstala, poprostu opus magnum, pokazali jak sie to robi Big Grin Big Grin
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

Love Hate Tradgedy nu - metal???
Juz predzej powiedzialabym, ze Infest.
Ale LHT???
Wszyscy wlasnie mowia, ze ta plyta jest najbardziej rockowa...
A tak wogole to PR nie graja nu- metalu... Laughing
Odpowiedz

ja tam kocham papa roach i mam w dupie wszystkich, co nie lubią PR Surprised
(pytanie do fanów): jak myślicie, który tatuaz byłby lepszy - "autograf" jacobyego shaddixa, czy logo zespołu?
fuck off and die
Odpowiedz

Bosh...
Moze jeszcze mamy Ci powiedziec, w ktorym miejscu masz go sobie zrobic...?
Fuck... Jeszcze brakuje tekstu w stylu 'Kocham Coby'ego'... Evil or Very Mad :?
Nie no... pierdziele. Confusedhock:
Odpowiedz

ej ty, słuchaj! może TY nie wiesz, co to jest prawdziwa miłośc fana(i prawdopodobnie nigdy się nie dowiesz). nie obchodzi mnie, co sobie myślisz. watpie, że masz w ogóle jakieś zainteresowania... za to szacunku w ogóle.
fuck off and die
Odpowiedz

Delia $haddix napisał(a):ej ty, słuchaj! może TY nie wiesz, co to jest prawdziwa miłośc fana(i prawdopodobnie nigdy się nie dowiesz). nie obchodzi mnie, co sobie myślisz. watpie, że masz w ogóle jakieś zainteresowania... za to szacunku w ogóle.
o stary Big Grin Rolleyes takie txty wymiataja Big Grin
Odpowiedz

Delia $haddix napisał(a):ej ty, słuchaj! może TY nie wiesz, co to jest prawdziwa miłośc fana(i prawdopodobnie nigdy się nie dowiesz). nie obchodzi mnie, co sobie myślisz. watpie, że masz w ogóle jakieś zainteresowania... za to szacunku w ogóle.
Ej jakbys nie zauwazyl/ a to wlasnie ja zalozylam temat o PR. Wiesz ja nie wiem czy kogos na tym forum interesuje to co masz sobie wytatuowac. Wypowiedzialbys/ abys sie lepiej na temat ich muzyki, bo stwierdzenie 'Ja kocham PR i w dupie mam jak ktos ich nie lubi', zbyt duzo nie mowi...

KONIEC.
Ostatnio zauwazylam, ze aby rozstrzygnac wszelkie spory zaprasza sie na gg. Wiec jesli i Ty masz cos jeszcze do powiedzenia to: 8242502
Odpowiedz

jak narazie, to ty piszesz bezsensowne notki...
a jak ci się nie podoba to co piszę, to wcale nie musisz tego czytać, nikt cię chyba nie zmusza
fuck off and die
Odpowiedz

Na tym właśnie polega forum, że czyta się wypowiedzi wszystkich, którzy wypowiadają się w danym temacie. W przeciwnym wypadku idea forum traci sens
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
Odpowiedz

Delia $haddix napisał(a):jak narazie, to ty piszesz bezsensowne notki...
a jak ci się nie podoba to co piszę, to wcale nie musisz tego czytać, nikt cię chyba nie zmusza
notki to pisze sie chyba na blogach a nie na forum Angry
Odpowiedz

Nie czepiac sie, bo mi temat rozwalacie! Laughing

Odezwala sie... Laughing Rolleyes
Odpowiedz

dobra, ja już skończyłam pisać o PR, nie odpowiadajcie na tą wiadomość.
fuck off and die
Odpowiedz

a ja kocham Karaluchów Delia tu soczewka TongueTongue
[Obrazek: fl.gif]
Odpowiedz