• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Papa Roach

Ja uwielbiam ten zespol. A ciekawa jestem co o nim sadza inni. Probuje przekonac sie, sluchac innych zespolow, ale jak dla mnie zaden im nie dorownuje... Laughing (oczywsice zdaje sobie sprawe, ze istnieja o wiele lepsze, ale i tak nic do mnie nie przemawia Laughing ). Jakie jest Wasze zdanie?
Odpowiedz

Nie lubię. Trąci dla mnie taką kiczowatą odmianą pop-nu-MTV-metalu (ale wymyśliłem Big Grin ). Może niektóre, pojedyncze piosenki jeszcze ujdą, ale generalnie nie trawię.
"Przemoc jest najwyższą formą sztuki"
Odpowiedz

Taa, jako całość to wypada średnio, tylko kilka piosenek mają dobrych: "Last Resort", "Between Angels and Insects" i może "She loves me not".
Odpowiedz

Zajebisty zespol Big Grin niestety, zaraz poleci pelno bluzgow, bo kolesie nie ubieraja sie na czarno i ich teledyski sa na MTV, co oznacza ze sa czosnkowi o kulistych ksztaltach i komercyjni (mimo ze kazdy zespol ktory zarabia na swojej muzyce jest komercyjny Tongue). Eh, ci true kinder metale.
...rzekl Szyszak.
Odpowiedz

Zgadzam się w 100% z Szyszakiem Surprised

Papa Roach wymiata, "Infest" genialny, "Lovehatetragedy" wymiata, "GAWM" trochę gorszy ale też ok Laughing
"Shut up and take it like a man"
Odpowiedz

Lubię Smile Infest - bardzo fajna płyta , pozostałe dwie słabsze , ale ujdą .... Laughing Laughing

Cut my life into pieces ...... Confusedhock:
nie ufaj osobie którą okłamałeś
Odpowiedz

Był czas kiedy niemal nałogowo słuchałem Infestu. A kolejne płytki? Nic specjalnego... Ale choćby za Infest należy im się szacunek. 8)
When a man lies he murders
Some part of the world
Odpowiedz

Powiem tak, pierwszy raz zetknąłem się z tym zespołem w THPS2 i bodajże piosenką "Blood Brothers", albo "Last Resort" a może jedno i drugie, ich pierwsza płyta (nie pamiętam nazwy)
była świetna, "Between Angels and Insects". Druga, hmm nie znam całej ale lubię "She Loves Me Not" i "Time and Time Again" natomiast z najnowszego krążka podoba mi się utwór "Blood" i "Getting Away with Murder" natomiast całkiem zryty utwór jak dla mnie to "Scars" i jeszcze ten badziewny teledysk...
bring it on
Odpowiedz

Szyszak napisał(a):Zajebisty zespol Big Grin niestety, zaraz poleci pelno bluzgow, bo kolesie nie ubieraja sie na czarno i ich teledyski sa na MTV, co oznacza ze sa czosnkowi o kulistych ksztaltach i komercyjni (mimo ze kazdy zespol ktory zarabia na swojej muzyce jest komercyjny Tongue). Eh, ci true kinder metale.

A pupa tam.. Nie lubie gdy ktos sie ubiera tylko na czarno; nie ogladam MTV, wiec malo mnie obchodzi to, jak czesto mozna tam zobaczyc Papa Roach; nie jestem ani true, ani kinder, ani metalem, a mimo to zespolu nie znosze..

Rockowo-metalowy wyziew jakich setki w USA.. Dobre na studniowke dla zbuntowanej mlodziezy..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):
Szyszak napisał(a):Zajebisty zespol Big Grin niestety, zaraz poleci pelno bluzgow, bo kolesie nie ubieraja sie na czarno i ich teledyski sa na MTV, co oznacza ze sa czosnkowi o kulistych ksztaltach i komercyjni (mimo ze kazdy zespol ktory zarabia na swojej muzyce jest komercyjny Tongue). Eh, ci true kinder metale.

A pupa tam.. Nie lubie gdy ktos sie ubiera tylko na czarno; nie ogladam MTV, wiec malo mnie obchodzi to, jak czesto mozna tam zobaczyc Papa Roach; nie jestem ani true, ani kinder, ani metalem, a mimo to zespolu nie znosze..

Rockowo-metalowy wyziew jakich setki w USA.. Dobre na studniowke dla zbuntowanej mlodziezy..
Zgadzam się. Dla mnie to odtwórcza cienizna, bez polotu i monotonna. Amerykańskie kapele w tym stylu, tak popularne ostatnimi czasy, to totalnie coś nie dla mnie.
Odpowiedz

Papa Roach? Nie przepadam. Takie to jakieś bezpłciowe...
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle

roger waters
Odpowiedz

wstyd sie przyznac ale znam tylko pojedyncze kawalki, musze nadrobic
up the irons!!!
Odpowiedz

Nie za bardzo lubie.Znośne,ale szybko sie nudzi.Pożyczyłem kiedyś na wyjeździe od kumpla płytke-dla mnie nic specjalnego,takie tam granie.
Bek...
Odpowiedz

Słuchałem,nie słucham
Odpowiedz

Ja kiedyś posłuchiwałam Papa Roach - ale znudziło mi się po jakimś czasie. Cenię grupę - na koncie mają sporo dobrych utworów. Lubię takie jak: "She Loves Me Not", "Home", "Time And Time Again", "Getting Away with Murder" i parę innych. Ale czasami dobrze wrócić do Papa Roach i posłuchać. Ale zazwyczaj tak robię, gdy mam odchylenia od normy.
Odpowiedz