• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Płyty kupie lub wymienie

Poszukuje paru płytek Vader. Jeśli ktoś ma coś na zbyciu to konkretne tytuły i propozycje słać na theoldmayhem@wp.pl lub gg-2069176
Odpowiedz

Dodam jeszcze tylko, ze szczególnie poszukuje Vader-An Act of Darkenss...
Odpowiedz

Szukasz tej plyty jak chcesz to na www.allegro.pl popatrz ostatno tam byla
Odpowiedz

mam wszystko vader'a jak cos to daj znac Wink
Odpowiedz

oo wszytkie a masz Profundis ?? ale plyte bardzo bym ja chcial
Odpowiedz

De Profundis to i ja mam. Wiem widziałąm 'an ct aof...' na nawet licytowałam ale mnie gościu w ost sekundach przelicytował Crying or Very Sad OK zgłaszam sie do pana mającego wszystko Vadera Big Grin Sprzedsz mi czy coś? A masz talkie coś jak Live in Deacy czy Tyrani Piekieł nie wiem czy to nie to samo tylko sie inaczej nazywa, ale jakoś tak... masz Question
chrześcijaństwo jest złym nawykiem, jak obgryzanie paznokci
VADER RULEZ !
Odpowiedz

kupię płytke iron maiden pt. "No Prayer For The Dying"

GG: 7020971
Odpowiedz

Vader w media markcie kosztuje 10 - 15 zł nowy!!!
Behemoth Devilyn Lost Soul podobnie więc nie ma sensu kupować takich płytek przez neta tylko na wysyłke duzo idzie!!!
CP/DP
Odpowiedz

Ooo, własnie dawno mnie w Media nie było..Która płytka Vader jest za te 10-15 zł Question Smile
chrześcijaństwo jest złym nawykiem, jak obgryzanie paznokci
VADER RULEZ !
Odpowiedz

"live in toulouse" za 10 zł była bo zakupiłem

a no i jeszcze "satanica" za 15 Smile
Odpowiedz

Piorun napisał(a):Vader w media markcie kosztuje 10 - 15 zł nowy!!!
Behemoth Devilyn Lost Soul podobnie więc nie ma sensu kupować takich płytek przez neta tylko na wysyłke duzo idzie!!!

Ja kupowałem bestie za 24.99 to nie wiem czy ci się z Targiem nie pomyliło !! Wink
Odpowiedz

Mam wszystko co trzeba od zaspolow na "A"do "V"
tak wiec jak by ktos cos chcial to kontakt:gg 4854428
Natural Born Philosopher
Odpowiedz

Karina napisał(a):De Profundis to i ja mam. Wiem widziałąm 'an ct aof...' na nawet licytowałam ale mnie gościu w ost sekundach przelicytował Crying or Very Sad OK zgłaszam sie do pana mającego wszystko Vadera Big Grin Sprzedsz mi czy coś? A masz talkie coś jak Live in Deacy czy Tyrani Piekieł nie wiem czy to nie to samo tylko sie inaczej nazywa, ale jakoś tak... masz Question

Live in Decay to było pierwsze demo Vadera wydane własnym sumptem na kasecie i nie ma tego w sprzedaży. Jeśli ktoś to ma to jest to biały kruk (choć nie dałbym za to złotówki).
Odpowiedz