• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

oryginaly vs mp3

No ja ściągam raczej niedostępne rzeczy typu demówki, bootlegi, koncerty na video... tylko ostatnio się troszkę zniechęciłęm bo ściągałęm video "Kning_Diamond_live_1987.mpg" po czym okazało się że jest to film o wdzięcznej nazwie "Farm sex" Laughing Laughing Laughing Więc teraz zaś ściągam tylko audio, ale to już qrwica może chwycić jak ściągam coś z eMula i staje na kilka tygodni na poziomie 99.8% a nie ma szans dociągnąć tego z innego żródła, bo jest to niewydane demo z 1984 roku jakiejś drugoligowej punkowej kapeli... znacznie lepsze jest DC++ ale jakoś ostatnio nie chce mi działaćSad
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):znacznie lepsze jest DC++ ale jakoś ostatnio nie chce mi działaćSad

ja osobiscie stawiam na soulseek Smile
Odpowiedz

seelenleib napisał(a):
Tomash napisał(a):znacznie lepsze jest DC++ ale jakoś ostatnio nie chce mi działaćSad

ja osobiscie stawiam na soulseek Smile

Ja mam Morpheusa i nie narzekam. PRAWIE wszystko da sie znaleźć, chyba, że jakieś WYJATKOWO rzadkie.
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):Niebawem powinny dołączyć do nich krakowskie Mayhayron i Witchking, a Sorcerer to nie wiem kiedy Question

Jak się nauczycie grać.
"Beyond scorn, lies and calumny, I still stand and watch you rot"
Meychna'ch
Odpowiedz

kochasz muzyke + masz kase = orginały
kochasz muzyke + nie masz kasy = mp3 Tongue
Nie jestem stąd
Tu mnie wrzucono
Pewnego dnia
By żywcem zjeść
By pić moją krew

Nie jestem stąd
Tu mnie zabito
Pewnego dnia
By zabić znów
By pić moją krew
Odpowiedz

kochasz gadżety+masz kasę =mp3
Odpowiedz

Scully napisał(a):kochasz gadżety+masz kasę =mp3
= liczy się do Ciebie wizerunek a nie muzyka
Odpowiedz

jak mam kase ( czyli żadko...) to jesli jestem przyokazji w białymsoku ( co sie zdarza żadko bo nieposiadam samochodu...) to zdaża się, że kupię płytę ale zracji, że to jest niezbyt często to jestem skazany na mp3 co mie nienapawa do radości :? ... ale wiadomo...Polska...
Odpowiedz

Nightal napisał(a):
Scully napisał(a):kochasz gadżety+masz kasę =mp3
= liczy się do Ciebie wizerunek a nie muzyka
= szydzę, zwykle nie daję winków na końcu Surprised
Odpowiedz

I dobrze, jak sie nie wyczuwa ironii, to juz zle z czlowiekiem.

Niewiele rzeczy daje taka satysfakcje, jak obcownie z orginalnym CD... Swiadomosc, ze posrednio wspierasz artystow, te nerwy przy zdzieraniu folii, sliczne pudeleczka...
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

ReTuRn napisał(a):Niewiele rzeczy daje taka satysfakcje, jak obcownie z orginalnym CD... Swiadomosc, ze posrednio wspierasz artystow, te nerwy przy zdzieraniu folii, sliczne pudeleczka...
dokladnie, tlyko czeba miec kase na to... jak zaszedłem do empika w pięknym mieście jakim jest Białystok ;D oglądałem sobie płyty zpojżałem na eminema, a potem na cene...+70zł.. to dlamie troche wiecej niż dużo... :?
Odpowiedz

A po co Ci płyta Eminema (orginalna)??Zresztą Empik to złodzieje, trzeba być idiotą, albo desperatem, żeby tam kupowac płyty.
[Obrazek: logo.jpg]
Odpowiedz

Alsvartr napisał(a):A po co Ci płyta Eminema (orginalna)??
lol, można byłoby poszpanować łamaniem na oczach zdesperowanych blokersów
Odpowiedz

Alsvartr napisał(a):A po co Ci płyta Eminema (orginalna)??Zresztą Empik to złodzieje, trzeba być idiotą, albo desperatem, żeby tam kupowac płyty.

dokladnie.
i tak jest bardziej obecny w przestrzeni wokol mnie niz bym sobie tego zyczyl. a zeby jeszcze jego plyte kupowac to juz bylby szczyt.
to od razu powinienem kupic na dvd wszytskie odcinki "europa da sie lubic" i ogladac tak dlugo az bede sie uwazal za tego wybrakowanego, oswojonego niemca...
Odpowiedz

Zawsze mówię, że płyty należy kupować w Media Markt Smile
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości