- Liczba postów:
- 557
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
Wole wydać kase na bilet na koncert nawet te 100 zł, i ściągnąć mp3. Wiadomo że nie zawsze w Polsce grają nasze ulubione kapele, a jak są to pojawia się problem dojazdu, ale co to dla prawdziwego fana, skoro mowa tu o odkładaniu na płyte danej kapeli, to czy nie mozna odłozyc na podróz??? przecież info o koncertach jest dostępne zazwyczaj ze sporym wyprzedzeniem.
Pozatym nie wszystko czego chcemy, dostaniemy w Empiku, czy w innym sklepie z płytami.
Gdyby nie mp3 nie poznał bym wielu kapel... no cóż...
Wybór należey do każdego indywidualnie, ja nie gardze ani jednymi ani drugimi - "róbta co chceta"
- Liczba postów:
- 548
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
qsiarz napisał(a):jak przeslucham mp3 i plyta jest git to kupuje zeby w discmanie sluchac 8)
Nie ma to jak discman odtwarzający mp3 i przegrywane płyty

Ja kupuję sobie oryginalne płyty na prawdę ULUBIONYCH zespołów np. Slipknot, Placebo

A mp3 też mam w trzy ... i jeszcze trochę
I've felt the hate rise up in me...
- Liczba postów:
- 283
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Alsvartr napisał(a):Normalne.Nie przestanę robić czegos co sprawia mi przyjemność po to żeby kupić sobie szybciej orginalną płytę??Jest w tym coś dziwnego??
Dziwnego? Chyba tylko to z jaka latwoscia usprawiedliwiacie kradziez...
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."
- Liczba postów:
- 1,045
- Liczba wątków:
- 35
- Reputacja:
-
0
ja niestety jak wieszosc forumowiczow ciagne glownie z tego co dostane od rodzicow i wlasciwie wole wydac kase na xiazki niz na plyte za 60 zlotych .no niestety
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
- Liczba postów:
- 1,458
- Liczba wątków:
- 33
- Reputacja:
-
0
no to już wiecie, dlaczego o muzyce z wami się nie dyskutuje. spierdalac
- Liczba postów:
- 10
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
KelThuz ty to możesz sobie gadać, jak te swoje demówki kupujesz za max 10 zeta
- Liczba postów:
- 1,045
- Liczba wątków:
- 35
- Reputacja:
-
0
po prostu nie kupuje plyt eksperymentalnie tylko te ktore znam i naprawde lubie.
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
oryginalne płyty polskich kapel tj. Sorcerer, MonstruM, Miecz Wikinga itd... czy ostatni Behemoth można kupić już za (tylko) 20-30 zł, 2 razy taniej niż zagraniczne, więc tu nie widze innej możliwości jak kupno
zresztą, kto jest prawdziwym fanem danej kapeli (zagranicznej) to wyda sume na kupno płyt
- Liczba postów:
- 631
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
oj nie jestem prawdziwym fanem :p bo kupuje plyte raz na ruski rok .. najczesciej jak cos to na mp3 i pozniej na plytke wiecej sie miesci i wogole
moze to i zle podejscie ..
cale zycie na debecie